banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Eyyüpoğlu, 14 mayıs’ta yeter söz artık milletindir diyeceğiz

Her gittiği yerde sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Eyyüpoğlu; Eyyübiye ve Ceylanpınar ilçelerine bağlı; Altıntepe, Yazıcı, Hamzababa, Aşağı Yazıcı, Yolbaşı, Örenli, Bağış, Büyükotluk, Küçükkolluca, Küçükçamurlu, Büyüktatlıca, Küçüktatlıca, Büyükçaylı, Hamık, Sofra ve Gellegöç mahallelerinde kanaat önderleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yapılan kırsal ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Eyyüpoğlu; kırsal mahallelerimizi bir bir gezmeye devam ediyoruz. Bugün Eyyübiye ve Ceylanpınar ilçelerimize bağlı kırsal mahalleleri gezip vatandaşlarımızla bir araya geldik. Gittiğimiz yerlerde 14 Mayıs seçimlerini anlatarak vatandaşlarımıza bilgi veriyoruz. Allah’ın izniyle 14 Mayıs 2023’te yeter artık söz milletindir diyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.