banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Eyyübiye Selman mahallesi için çalışmalar başlattı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan hem vatandaşlarla bir araya geliyor hem de anlık sorun çözümleriyle vatandaşların takdirini topluyor. Beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları ve teknik ekiple birlikte Selma mahallesine geçen Başkan Kuş, Mahalle Muhtarı Mehmet Yılmaz ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin mağduriyetini çözüme kavuşturmak için temaslarda bulunan Başkan Kuş, kış aylarındaki aşırı yağmurlardan dolayı su yükselmesinden kaynaklanan sorunun çözümü için ilgilileri talimatlandırdı. Yağmur suyunun tahliyesi için Büyükşehir ve DSİ ile görüşme yapacağını belirten Başkan Kuş,” Vatandaşlarımızın mağduriyetini bir bir gidereceğiz.” Dedi.

Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmaya devam ettiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Şuan Selman mahallemizdeyiz. Geçtiğimiz dönemlerde Selman mahallemiz çok ciddi sıkıntılar yaşadı. Kış aylarındaki aşırı yağmurlardan dolayı ciddi anlamda su yükselmesi oluyor. Bunun çözümü için ilgili arkadaşlarımızla incelemelerde bulunduk. İnşallah bu yağmur suyunun tahliyesi ile köy halkımızı rahatlatmaya çalışacağız. Bu konu ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile istişarelerde bulunacağız, DSİ Bölge Müdürlüğümüz ile istişarelerde bulunacağız ve inşallah el birliği ile Selman Köy halkımızın bu sorununu bir çözüme kavuşturacağız. “ dedi.

Selman Mahalle Muhtar Mehmet Yılmaz da Başkan Kuş’a teşekkür ederek şunları söyledi;” Başkanımızdan Allah razı olsun her kış yağmur olduğunda buralar çamur oluyor, sıkıntı çekiyoruz. Başkanımızdan Allah razı olsun 5 aydır Belediye Başkanı kendisini davet ettik, gelip sorunları yerinde inceledi. Sorunlarımızı en kısa süre içerisinde çözeceğinden şüphemiz yok.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.