banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Eyyübiye Evren Sanayi Sitesinde yeni park yapılıyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Evren Sanayi Sitesinde bulunan ve işgal edilmek istenen yaklaşık 3 dönümlük alanı park olarak vatandaşların hizmetine sunuyor. Seçildiği ilk günden itibaren ‘İşgallere asla müsaade etmeyeceğiz. 400 bin Eyyübiyeli’nin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz’ diyen ve bu söylemini yerine getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Evren Sanayi sitesinde de işgal edilmek istenen 3 dönümlük alanı park olarak esnaf ve vatandaşların hizmetine sunuyor. İlçede daha önce işgal edilmek istenen birçok alanı parka çeviren Başkan Kuş, sanayi esnafının da takdirini topladı. Bölgede esnaf ve vatandaşlarla birlikte incelemelerde bulunan Başkan Kuş, park yapım çalışması için dolgu ve serim çalışmalarının başladığını belirterek, “ İşgale müsaade etmeyeceğimizi daha önce de belirttik. Bu bölgeyi de park olarak esnafımız hizmetine sunacağız.” Dedi.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren işgallere müsaade etmediklerini ve boş buldukları her alanı park olarak vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten Başkan Kuş,” Geçmişten bu yana hazine arazisi demişiz, göz yummuşuz, işgal edilmiş. Allah’a çok şükür, benim geldiğim günden bu yana Eyyübiye mücavir alanları içerisinde olan her yerde işgali önledik. Kimseye de müsaade etmedik. Bu pandemi süreci olmamış olsaydı, Sanayi’de bazı kaldırım işgalleri vardı, onların yıkımını gerçekleştirecektik. Pandemiden dolayı biraz fren yaptık, bu süreci atlatalım inşallah kaldığımız yerden devam edeceğiz.” Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür eden bölge esnafı ise şunları söyledi;” İlk seçildiğiniz günden sonra buraya Müdürünüz geldi. Bizlere Başkanımız buraya sizler için bir park yapacak dedi. Biz buranın yapılacağının sözünü bir yıl önce aldık. Allah razı olsun bugün sözünüzde durdunuz ve buraya park yaptırıyorsunuz. Allah sizden ve ekiplerinizden razı olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.