banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Eyyübiye'deki Taşeron İşçilerin Maaşı ne kadar oldu? Başkan Kuş açıkladı

Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sosyal medya üzerinde yaptığı açıklamada en düşük işçi maaşının 3 bin 200 TL olacağını duyurdu.

3 bin 200 TL haricinde ek olarak 400 TL ödeme yapılacağını da kaydeden Kuş, şu ifadelere yer verdi:

"Belediye çalışanlarımızla bir toplu iş sözleşmesi sürecimiz söz konusudur. Yetkili sendika ile yaptığımız görüşmeler sonucu en düşük işçi maaşımız yapılan zamlarla birlikte 3200 TL olacaktır.

Yetkili sendika ile yapılan görüşmede bir problem söz konusu değilken, öngörülen zam oranı üzerinde mutabık kalındığı halde bazı kesimlerce işçi üzerinden idare ve işçi karşı karşıya getirilme hedeflenmiştir.

Yapılan zam oranı insiyatifimle mali imkanların üstünden gerçekleştirilen bir orandır. Buna rağmen iyi niyetimizi suistimal ederek, hizmeti aksatacak, kanunsuz iş ve işlemlerde bulunanlar hakkında mevzuat çerçevesinde yasal işlem başlatılacaktır.Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Yazın kavurucu sıcakta kışın soğukta çalışan beden işçisi kardeşlerimize 3200 haricinde ek olarak 400 TL daha ödeme yapılacaktır. Hayırlı geceler dilerim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.