banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu akçakale Belediye Başkanlığı

Eyyübiye'deki Asya Mahallesine Müjde


Eyyübiye belediye başkanı Mehmet Kuş, park bahçeler müdürlüğü tarafından asya mahallesinde yapımına başlanılan 3 park alanında incelemelerde bulunup, çalışmaların daha da hız kazanması direktifını verdi.

 İlçe genelinde aralıksız bir halde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen eyyübiye belediye başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi park bahçeler müdürlüğü tarafından asya mahallesinde imalına başlanılan yeni park alanlarında da araştırmalarda bulunmuş oldu. Mahalle muhtarı ahmet çağan ve teknik ekiple birlikte çalışmaların başladığı alanları gezen ve yurttaşlarla icatan başkan Kuş, yurttaşların alanın genişletilmesi talebini de anında yerine getirerek, ilgililere direktif verdi. 5148, 5149 ve 5157. Sokaklardaki iki ayrı yerde başlanılan yeni park alanlarının kısa süre içinde bölge sakinlerinin hizmetine gireceğini belirten başkan Kuş, buldukları her alanı değerlendirdiklerini söylemiş oldu. Mahallede yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarı ve vatandaşlar da başkan Mehmet Kuş ve kadrosuna teşekkür etti.

Ekiplerin ilçe genelinde hummalı bir halde çalışmaya devam ettiğini belirten eyyübiye belediye başkanı Mehmet Kuş,” 1 nisan’dan sonra tüm mahallelerimizi muhtarlarımızla beraber gezdik ve sıkıntılarını not etmiştik. Asya mahallemizde de park sorunsı talebini almıştık. çok şükür talimatımızı verdik. Asya mahallemize 3 park yapıyoruz. Inştanrı bir aya kadar da bu parklarımızı mahallemize ve bölge sakinlerimize kazanmıştırrmış olacağız. Bunun yanı sıra yurttaşlarımızın kilitli beton parke taşı talebi olmuştu. Onu da inşallah önümüzdeki hafta da parke taşı çalışmalarına başlayacağız. Kısa zaman için de mahallemizin bütün eksikliklerini gidermiş olacağız. “ dedi.

Asya mahalle muhtarı Ahmet Çağan ise başkan kuş’a çalışmalarından dolayı teşekkür edip,” bu alanlarımız daha önceden şahıslar tarafınca işgal ediliyordu. Seçimden sonrasında başkanımız mahallemizi ziyaret ettiğinde bu alanları parka çevireceğini söyledi, bizlere laf verdi ve sözünü tuttu. Bundan dolayı başkanımıza mahallem adına çok çok teşekkür ederim.” dedi.

Eyüp nebi mahalle muhtarı Mahmut karakuşlu da ilçedeki çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek,” eskiden bu alanları insanoğlu alıp satıyordu, ev yapıyorlardı. Başkanımız geldikten sonra bunlara müsaade etmedi. Sağolsun şimdi parklar ve yeşil alanlar yapılıyor. Allah kendisinden razı olsun. “ diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.