banner2
Öne Çıkanlar teog news HAMEDO Strandberg futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

Eyyübiye'de kış gelmeden yollar çamurdan arınıyor

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Mehmet Kuş’un talimatlarıyla kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler belirlenen program dahilinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların yaşadığı mağduriyetin önüne geçmek için hummalı bir şekilde çalışma yürüten ekipler, vatandaşların takdirini topluyor. Eyybübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin son durağı Mutlukaya ve Güneş mahalleleri oldu. Mahalle içi yol yapım çalışmalarına devam eden ekiplerin yanı sıra oluşturulan ve sayısı artan şantiye sayısı ile birlikte kırsalda yolu tamamlanmayan mahalle bırakılmaması hedefleniyor.

Mahallelerinde sürdürülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Mutlukaya Mahalle Muhtarı İsmail Erkultekin ve Güneş Mahalle Muhtarı İbrahim Topdağ,” Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a teşekkür ederiz. Üst yapı çalışmalarımız tamamlandı. Mahallemizde hiçbir sorun kalmadı. Allah Başkanımızdan razı olsun.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.