banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Eyyübiye Belediyesinden Payamlı bölgesine hizmet

Kırsal alanda devam eden çalışmaları incelemek ve bölge muhtarları ile vatandaşlardan gelen talepleri yerinde dinlemek üzere kırsala giden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, çalışmaların hız kazanması için ilgili birimlere talimat verdi. Bölgede devam eden yol yapım çalışmaları, taziye evi, camii bakım ve onarımı ile mezarlık çalışmalarının ve çevre düzenlemelerini yerinde inceleten Başkan Ekinci," Merkezde yapılan çalışmaların nasıl hızlı ilerliyorsa kırsalda da aynı şekilde ilerleyecek." dedi.

Kırsal alanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, Belediye Başkan yardımcısı Aziz Aslan, Belediye Meclis Üyesi M. İlhami Günbeği ve İl yönetim kurulu üyesi Mehmet Demir ve iligili Birim Müdürleri eşlik etti.

 

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen ve muhtar ile vatandaşlarla istişarede bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şunları söyledi:" 7 Haziran 2015’e doğru giderken tabiî ki seçim çalışmaları kapsamında da kırsallarımızı geziyoruz. Çok şükür gittiğimiz yerlerde de bakıyoruz ki, bizlerden önce hizmetlerimiz gitmiştir. Kırsallarda ki mahallelerimizde gerek Eyyübiye Belediyemiz, gerek büyükşehir belediyemizin hizmetleri gitmiş. Gezdiğimiz özellikle Çalışkanlar, Keberli, Kızılkuyu, Dernek, Orta Hamedan, Yol bilen, Yanık çukur ve Güzel Kuyu mahallelerimizde gerek taziye evi, Camiinin bakım ve onarımının yapılması, mezarlıkların etraflarının düzenlenmesi ve tellerle çevrilmesi yine buralarda su konusunda sıkıntıların giderilmesi ve şuanda mesela büyükşehir belediyemizin çok ciddi beton yol çalışması var. Bunları gördüğümüzde çok şükür AK Parti iktidarında bizleri vatandaşlarımızla buluşturmuş durumundayız. İnsanlarımızda bunun farkında gittiğimiz yerlerde de çok şükür yaptığımız hizmetlerden dolayı insanların teveccühünü görüyoruz. Bundan sonra da 7 Haziran’da ayını şekilde çok ciddi şekilde gerek bu Kırsal mahallerde de desteğimiz, gerekse Şehir içindeki vatandaşlarımızın desteği ile güçlü bir kadro ile 12’de,12 yaparak kalan 4 yıllık süre zarfında da bir sonraki seçimlere kadar çok daha büyük işlere hep birlikte imza atacağız. Zaten şimdiye kadar yapılanların da, gelecekte yapılacakların bir işaretin olduğunu vatandaşlarımız görmüş durumdadır. Dolayısıyla yine böyle bir çalışma içersinde olmak, böyle bir ekip içersinde bir belediye başkanı olarak yer almak gerçektende kendi adıma gurur verici bir durumdur. Bundan sonraki süreçte de yine kırsal da, her tarafta insanlarımızın arasında bulunmaya devam edeceğiz.’’ 

‘’AK BELEDİYECİLİK HİZMETE DOYMUYOR’’

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ise, ‘’Eyyübiye Belediye başkanımız Mehmet Ekinci ile Sayın meclis üyemiz İlhami Günbeği ve belediye başkan yardımcımız Aziz Aslan ve il yönetimimiz Sayın Mehmet Demir kardeşimizle birlikte Çalışkanlar, Keberli, Kızılkuyu, Dernek, Orta Hamedan, Yol bilen, Yanık çukur ve Güzel Kuyu bölgesini ziyaret ettik. Belediye başkanımızın da ifade ettiği gibi bizler daha gitmeden hizmetlerimiz hamd olsun gitmiş. Buda Ak Kadrolarla, AK Belediyecilik verdiği hizmetlerle inşallah daha iyi seviyelere gelecektir. 7 Haziran’da da milletimizin teveccühü ile gerçektende çok güzel hizmetler devam edecektir. Büyükşehir belediyemizin kırsalda yaptığı beton asfalt çalışması devam edecektir. Bu AK kadrolarla hizmetimizi getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Yapılan tüm hizmetlerden dolayı belediyelerimize çok teşekkür ederiz.’’ Dedi.

MUHTARLAR, ‘’EKİNCİ BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ’’

Çalışkanlar, Keberli, Kızılkuyu, Dernek, Orta Hamedan, Yol bilen, Yanık Çukur ve Güzel Kuyu Mahalle Muhtarları’da ‘’Eyyübiye Belediye başkanımız Mehmet Ekinci’ye mahallemize istediğimiz Taziye evini, Camii için çalışmaları, çeşmelerimizi, mezarlıklarımızın çevre düzenlenmesini ve lojmanımızı yaptığından dolayı çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.