banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak Kesmetaş köyleri

Eyyübiye Belediyesi Köy yolları için stabilize yol çalışmaları yapıyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin ‘merkez ve kırsal ayırımı yapılmayacak’ söylemi ekipler tarafından bir bir hayata geçiriliyor. Merkez mahallelerde devam eden kilitli beton parke döşeme işlemleri devam ederken, ekipler belirlenen program dahilinde kırsal mahallelerde köy içi stabilize yol yapım çalışmalarını da sürdürüyor. Büyük bir bölümü tamamlanan köy içi stabilize yol yapım çalışmalarında hava şartlarının da düzelmesiyle birlikte ekipler kalan bölgeler için çalışmalarına hız verdi. Eyyübiye Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Güzelkuyu mahallesinde çalışmalarını sürdürürken, kısa süre içerisinde tamamlanması planlanan çalışmadan sonra, Ödüllü ve Peyamlı mahallelerinde köy içi stabilize yol yapımına başlanılacak.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kırsal mahallelerde büyük oranda köy içi stabilize yol yapımının tamamlandığını belirten Başkan Ekinci, “hava şartlarının da düzelmesiyle birlikte kalan alanlarda da kısa süre içerisinde çalışmalar bitirilecek.” Dedi. Başkan Ekinci, ‘’Kırsal mahallelerle ilgili öncelikle stabilize yol çalışmaları ve kırsal mahalle içlerinin düzenlenmesi çalışmalarını nerdeyse bitirdik. Yaklaşık 117 Kırsal mahallemiz ve buna bağlı 200 mezra ile beraber %90’ını bitirmiş durumdayız. Kalan %10’u da kısa bir sürede bitireceğiz. Dolayısıyla kırsal mahallemizin bu anlamdaki talepleri de yerine gelmiş olacaktır. Kırsal konak çalışmaları da bildiğiniz gibi şuan itibari ile birçoğu bitirilmiş durumda ve açılışlara hazır. Halkımızın hizmetine bunları da sunuyoruz. Yine kırsal mahallelerimizin bazılarında mezarlıkları tarafımızdan düzenlenmiştir. Dolayısıyla burada kırsaldan gelen taleplerde yerine getirilmiş oluyor. Özellikle kanalizasyon yapılacak mahallelerde de kilitli parke çalışmaları yavaş yavaş başladı. Şuan itibari ile Yardımcı mahallemizde kısmen bitirdik. Bundan sonraki süreçte de alt yapısı ile ilgili problemler de bitirilmesi ile üst yapı çalışmalara hız vereceğiz. ‘’ ifadelerini kullandı.

Yapılan çalışmalardan memnun olan vatandaşlar ise, ‘’Eyyübiye Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı başkanımız Mehmet Ekinci’ye çok teşekkür ederiz. Mahallemizin içinde ve dışındaki çalışmaları çok güzel şekilde sürdürüyorlar. Burada tekrardan başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ederiz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.