banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Eyyübiye Belediyesi kilitli parke taşı çalışmasını sürdürüyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. İlçe genelinde vatandaşların daha rahat koşullarda yaşam sürdürmeleri için kolları sıvayan Eyyübiye Belediyesi, yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Merkez mahallelerde kilitli beton parke taşı döşeme, bakım ve onarım ile kırsal mahallelerde stabilize yol yapımını sürdüren ekipler vatandaşların takdirini topluyor. Ekiplerin son olarak Muradiye mahallesi 4015,4016, 4017,4018 ve 4019. Sokaklarda yürüttüğü çalışmaları Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleriyle birlikte inceleyen Başkan Kuş, çalışmaların daha da hız kazanması talimatını verdi. Pazartesi günü başlayan ve yaklaşık 4 bin metrekarelik kilitli beton parke taşı döşeme işleminin yapılacağı mahallede vatandaşlar, Başkan Kuş ve Eyyübiye Belediyesine teşekkür etti. Bölge sakinleriyle de bir araya gelen ve talepleri dinleyen Başkan Kuş,” Vatandaşlarımızın taleplerini bir bir yerine getiriyoruz. “ dedi.

İlçe genelinde çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Eyyübiye İlçemizin genelinde hummalı çalışmalarımız devam ediyor. Gerek Park ve Bahçeler gerek Fen İşleri Müdürlüğümüz ve diğer müdürlüklerimiz Eyyübiye’nin genelinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar. Şuanda Muradiye mahallemizdeyiz, Muradiye mahallemizin sokakları çok sıkıntılıydı, halkımızın çok ciddi şikayetleri vardı. Fen İşleri Müdürlüğümüzün ekipleri hızlı bir şekilde çalışmalarına başladılar ve kısa süre içerisinde çalışmalarını sonlandıracaklar. Muradiye mahallemizin Kilitli parke taşı sıkıntısını gidermiş olacağız. Diğer mahallelerimizde de sıkıntılarımız var. Bu çalışmalarımızı peyder pey diğer mahallelerimizde devam ettireceğiz. Eyyübiye mücavir alanı içerisinde bulunan bütün mahallelerimizin sıkıntılarını gidereceğiz. Eyyübiye genelinde kilitli parke taşı sıkıntısı 3 ay içerisinde bitmiş olacaktır. “ dedi.

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Muradiye Mahalle Muhtarı Dello Alak ise,” Sayın Başkanımıza ve personellerine teşekkür ediyorum. Mahallemizdeki çalışmaları yerinde inceleyip kontrol ediyor, bu yüzden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Yapılmayan sokaklarımızı eksiksiz şekilde tamamlayacaklar. Kış gelmeden bizleri çamurdan kurtaracak. Allah razı olsun Mehmet Kuş Başkanımızdan. “şeklinde konuştu.

Eyyübiye Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar ise şöyle konuştu,” Kış öncesi mahallemizdeki çalışmaları yaptı. Allah razı olsun. Park alanlarına yapım yapılmasına izin vermiyor. Bu duyarlılığından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Mahallemizde ciddi çalışmalar var. Bu konudan dolayı Başkanımıza teşekkür ediyorum. Kaçak yapı ve Parklara izinsiz yapılara asla müsaade etmiyor, bu konudaki duyarlılığından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Başkanımızın çalışmalarından memnunuz. Her gün bir mahallede incelemelerde bulunup vatandaşları dinliyor. Kendisine çalışmalarından dolayı ve mahallemize kazandırmış olduğu kilitli parke beton döşemesi için teşekkür ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.