banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Hasan Karataş'tan miting gibi açılış

Haleplibahçe mahalesinde Mersavi Aşiretinin desteği ve mahallenin katılımı ile seçim bürosu açılışı mitinge dönüştü.
Açılışa Eski Şanlıurfa Belediye Başkanı Uğur Esat Akgül, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Mersavi Aşiret ağası Fevzi Karataş, AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş ve AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ve adaylar katıldı.


Seçim bürosunun açılışına katılımlarından dolayı Mersavi aşiretine ve AK Parti gönüldaşlarına teşekkür eden Eyyübiye Meclis Üyesi adayı Hasan Karataş: "Böylesine güçlü bir destekle 31 Mart günü zafere ulaşacağız. Eyyübiye ve Şanlıurfa AK Belediyecilik ile daha da gelişecektir" dedi.


Eyyübiye için yeni projelerin olduğunu anımsatan AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş: "Hep birlikte Eyyübiye'yi imar edeceğiz" dedi.


Eyyübiye tapu sorununu Başkan Adayı Kuş ile çözeceklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül: "Eyyübiye'de tapu sorununu çözeceğiz. Şanlıurfa Türkiye'nin en güvenilir kenti olacaktır. Ankara ve İstanbul'daki iş adamları kentte yatırım yapmaya davet edeceğim. İşsizliği çözmek için gayret edeceğim" dedi.

Ali Aslan / www.balikligol.com 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.