banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş Esnafı Ziyaret Ederek Taleplerini Dinledi

Tarihi Balıklıgöl Platosu’ndan başlayarak, Dergah Çarşısı olarak da anılan Ziyaeddin Akbulut Çarşısı ve Ucuzluk Pazarı’ndaki esnafı işyerlerinde ziyaret eden Başkan Kuş, yüzlerce vatandaşla görüşerek taleplerini dinledi.

Ziyaeddin Akbulut Çarşısı Başkanı Cumali Reişanoğlu’nun da katıldığı ziyarette, esnafla bir araya gelerek hayırlı işler dileyen Başkan Kuş, kendisine iletilen talepleri dinleyerek ilgili birimlere talimat verdi.

Başta esnaf olmak üzere ziyareti süresince karşılaştığı vatandaşlar ve Şanlıurfa’yı ziyarete gelen turistlerle sohbet eden Başkan Kuş, engelli bir vatandaşın talebini de telefonla yazışarak çözüme kavuşturdu.

Belediye olarak çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ederken, esnaf ve vatandaşları da ihmal etmediklerini belirten Başkan Kuş, esnafla hasbihal etmeye, taleplerini dinlemeye ve karşılamaya gayret ettiklerini dile getirerek, “Seçildiğimiz günden bu yana Eyyübiyeli kardeşlerimiz, ablalarımızla birlikte Eyyübiye’yi yönetmenin gayreti içerisinde olduk, bu gayret içerisinde olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.