banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Yeşilova Nicolò Zaniolo

Eyyübiye Belediye Başkanı Kuş, Yapımı İçin Talimat Verdi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ekipler tarafından sahada hummalı bir şekilde sürdürülen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Başkan Kuş,” İlçemize hizmet etmeye vatandaşlarımıza hizmetkar olmaya devam ediyoruz.” Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ekipler tarafından sahada hummalı bir şekilde sürdürülen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşların dinlenip, vakit geçirebilecekleri, çocukların da oyun oynayabilecekleri sosyal donatı alanlarını ilçeye kazandırmaya devam ediyor. İlçe genelinde hummalı bir şekilde sürdürülen yeşil alan çalışmalarından biri olan 15 Temmuz mahallesi sosyal donatı alanını Belediye Başkan Yardımcıları İlhami Günbeği ve Abdullah Toprak’la birlikte inceleyen Başkan Kuş, yapımı tamamlanan şelale park ve yeşil alana yapılacak olan Kitap Otağı alanında da incelemelerde bulundu. ilgililerden hem çalışmalar hakkında bilgi alan hem de kitap otağı yapımına hemen başlanılması talimatını veren Başkan Kuş, vatandaşlarla da bir süre sohbet edip, vatandaşların taleplerini dinledi.

Alanda açıklamalarda bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe halkına hizmet etmeye devam ettiklerini belirtti. Başkan Kuş,” 15 Temmuz Mahallemizdeyiz. Aylardır çalışmalarımızı yürütmüş olduğumuz 15 Temmuz Mahallemizdeki Şelale Parkımızda bitimine ramak kaldı inşallah. Şimdi de arkadaşlarımıza talimat verdik. Kitap otağımızın da yapımına inşallah başlıyoruz. Bayramdan sonra hem parkımızı hem kitap otağımızı 15 Temmuz Mahalle sakinlerimize kazandırmış olacağız. Malumunuz Eyyübiye İlçemiz her anlamda dezavantajlı bir ilçe. Çocuklarımız, evlatlarımız eğitim manasında gerçekten sıkıntı yaşıyorlar. Bizler de dezavantajlı çocuklarımız için kitap otaklarımızın sayısını inşallah Eyyübiye ilçemizde artıracağız, çoğaltacağız ve eğitime ciddi manada katkı sunmuş olacağız. Özellikle maddi durumu iyi olmayan çocuklarımızı burada ağırlayacağız. Uzman, profesyonel hocalarımız tarafından inşallah çocuklarımıza ciddi manada destek sağlamış olacağız. Hem parkımız hem kitap otağımız gençlerimize, çocuklarımıza ve yaşlılarımız hayırlı olsun inşallah.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.