banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

Evren Sanayi esnafından Güvenç'e destek VİDEO ve FOTOĞRAFLI


Celalettin Güvenç, geleceğin büyük Şanlıurfa’sını oluşturmak için yola çıktıklarını ve bu kapsamda kentte yaşanan sorunları bildiklerini belirterek, “Tek Başına kimse bir şey yapamaz. Sorunları sahibiyle istişare ederek, bu sorunları yaşayanlara sorarak; onlara akıl danışarak çözme taraftarıyız” dedi.
Şanlıurfa Evren Sanayi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Arslan ve esnaflar tarafından karşılanan Celalettin Güvenç, Evren Sanayide bulunan esnafları ziyaret ederek esnafın görüş ve önerilerini dinledi ve sorunları hakkında bilgi aldı.
Esnafla samimi bir sohbet gerçekleştiren Celalettin Güvenç,  “Cüzi kazancı olmasına rağmen Allah’a çok şükür diyen esnafımızın duasıyla yola çıktık. Bu müthiş bir şey ve bizi heyecanlandırıyor” dedi.
‘Geleceğin Şanlıurfa ve Türkiye’sini Anlatacağız’
Seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Evren Sanayi Yapı Kooperatifi Başkanını, yönetim kurulunu ve Evren Sanayi esnafını ziyarette bulunduklarını söyleyen Celalettin Güvenç, daha önce birçok kez bir araya geldiği esnafla Başkan Adayı olarak buluştuklarını söyleyerek, “İleriki dönemde esnafımızla tekrar bir araya geleceğiz. Toplantılarla projelerimizi, iyi niyetimizi, kendimizi, geleceğin Şanlıurfa’sını ve Türkiye’sini anlatacağız. Gördüğümüz ilgiden son derece memnunuz. Başta Başkanımız Mustafa Arslan’a, Yönetim Kuruluna, emektar esnafımıza minnetlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
‘Tek Başına kimse bir şey yapamaz’
Evren Sanayinin sorunlarını bildiklerini ve esnaftan da dinlediklerini söyleyen Celalettin Güvenç, “Evren Sanayinin sorunlarını konuştuk. Sanayi sitesinin genişlemesi, yeni iş yerleri, çevre yolunun bağlanması lazım. Sağlıkla ilgili ve diğer konularda görüşmelerimiz oldu, bunları masaya yatıracağız. Bu bölgeyi Gıda Toptancılarının olduğu bölgeye kadar İnşallah şehrin gelişim alanı, esnafımızın, diğer meslek gruplarının yerleştiği bir bölge olarak planlayacağız. Bütün bunları Allah’ın izniyle halkımızın teveccühü ile seçimden sonra iş başına gelmemiz halinde masaya yatırıp çözümlerini ortak akılla bulacağız. Tek Başına kimse bir şey yapamaz. Sorunları sahibiyle istişare ederek, bunu yaşayanlara sorarak; onlara akıl danışarak çözme taraftarıyız. Bununla birlikte çalışma sistemimizin de bilinmesi bizleri memnun etmiştir. Esnafımızın bugün bizi bağrına basması bütün yorgunluğumuzu almıştır” diyerek sözlerini tamamladı.

Arslan, “Sorunları Gidereceğine Gönülden İnanıyoruz”
AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’le Valiliği döneminde de evren sanayi esnafı olarak yakından çalışma fırsatı bulduklarını belirten Şanlıurfa Evren Sanayi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Arslan ise, kolaylıkla sorunları iletme ve ulaşılabilirlik sağladıklarını ifade etti. AK Parti Başkan Adayı Celalettin Güvenç’in sorunları çözme konusunda kendilerine valiliği döneminde de her zaman kendilerine yardımcı olduğunu söyleyen Arslan, yerel seçimlerde AK Parti Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e esnaf adına başarılar diledi. Arslan, “Birlikte esnafımızı ziyaretlerde bulunduk. Esnafımızın kendilerine büyük bir teveccühü var. İnşallah Cenab-ı Allah nasip eder seçimden sonra gerek yeni iş yeri yapma konusunda, gerekse evren sanayimizin sorunlarının çözümleri konusunda sorunları gidereceğine gönülden inanıyoruz. Daha önce çevre yolu hususunda sorunlarımız vardı. Konuyu arz etmiştim sağ olsun anında çözüm üretti. Başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaret esnasında Celalettin Güvenç’in adaylığı konusunda Şanlıurfa’ya hayırlı olacağını söyleyen Evren Sanayi esnafı da, güzel insanların Şanlıurfa hizmet etmesinin kendilerini memnun ettiğini söylediler.
Öte yandan Evren Sanayi Sitesi esnafı ziyareti sırasında AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e,  İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.