banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Essum Aslan; Pazar esnafını ziyaret etti

Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Saatçi Aslan seçim çalışmalarına hız verdi. Başkan Adayı Aslan seçime girdiği Karaköprü de çalışmalarına pazar gezileriyle başladı.

Son olarak ilçede kurulan Salı pazarını ziyaret eden Aslan, vatandaşlara projelerini ve yapılması gerekenleri anlatarak, halkın sorunlarını dinledi. Pazar gezisi sonrasında açıklama yapan Başkan Adayı Essum Aslan; “Seçim çalışmalarına iki gündür start verdik. Bir kadın için yoğun tempoda çalışmanın zor olduğunun farkındayız. Vatandaşlarımızın bize olan ilgisi bizi mutlu ediyor ve bu yorgunluğumuzu alarak bizleri güçlendiriyor.  Seçime kısa bir süre kaldı, bu süre zarfında Karaköprü’de sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.