banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Milletimizin takdiridir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları şu şekilde: "Bugün yapılan seçimlerde Seçmen Iradesini oldukça yüksek bir katılım oranı ile Sandığa yansıtmıştır.

seçim sonuçlarının ülkemize milletimize şehirlerimize mahallelerimizde hayırlı olmasını Allah'tan diliyorum.

Artık yavaş yavaş şekillenmeye başlayan sonuçlara göre şehirlerimizi yönetme sorumluluğunu işlenecek olan Büyükşehir il ilçe tüm Belediye başkanlarımız Belediye Meclis üyelerimiz il genel meclis üyelerimiz ve bu arada da mahalle ve köylerimizde göreve gelen muhtarlarımız görevlerini üstlenecektir. hepsini tebrik ediyorum.

Biraz sonra Ankara'ya hareket edeceğim ve genel merkezimiz de artık geleneksel hale gelmiş olan balkon konuşmamızı yaparak seçim sonuçlarını Ankara'da değerlendireceğim.

Bu sonuçlar göstermektedir ki bu seçimlerden AK Parti olarak Tıpkı 3 Kasım 2002 seçimlerinden bu yana hep olduğu gibi yine açık ara bir parti olarak çıkmıştır. Cumhur ittifakındaki ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte ittifak bazında da birinci olduk.

AK Parti ve Cumhur ittifakı açısından kazanılan ve kaybedilen belediye başkanlıkları elbette olmuştur. her kazanç ve her kayıp milletimizin takdiridir. Bu da tabii demokrasinin bir gereğidir. kazandığımız yerlerde milletimizin gönlüne girdiğimizi kaybettiğimiz yerlerde de bu konuda yeteri kadar başarılı olamadığı mızı kabul edecek Buna göre hareket tarzımızda Tabii ki belirleyeceğiz.

burada özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizdeki seçim sonuçlarını çok ama çok önemli görüyor seçim kampanyamız boyunca birilerinin Kürt Vatandaşlarımızın oylarını ipotek altına alma iradelerini pranga vurma çabalarına hep dikkat çekmiştik.

Zira dolaştığım Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinde yaptığı mitingler de bunlara çok açık net vurgu yapmıştır. bu sonuçlar Kürt kardeşlerimizin iradelerini ne terör örgütü ne de terör örgütünü arkalarına alarak ortaya çıkanlara teslim etmeyeceğini göstermiştir.

aynı şekilde diğer şehirlerimizde de arkasında hangi pazarlıkların olduğu bilinmeyen ittifaklarla milletimiz yönlendirilmeye çalışılmıştır. genel hatları itibariyle sonuçlar bu çabaların amacına ulaşamadığını işaret ediyor bekar meselesi konusunda verdiğimiz mesajın milletimiz tarafından da gayet iyi algılandığını görüyor Özellikle de Güneydoğu doğu ve diğer illerimizdeki bütün mitinglerinde dikkat ederseniz Mega portlardan bunları görüntülü olarak hep yayınladım milletimizin birliğini beraberliğini bozarak ülkemize diz çöktürmeye çalışanlar bir kez daha hüsrana uğramıştır.

bu onurlu duruşları sebebiyle 81 vilayeti bizdeki her bir vatandaşımıza ben teşekkür ediyorum. Aziz milletim değerli basın mensupları ülkemizde bundan sonraki seçimler İnşallah 2023 yılının Haziran ayında olacaktır.

bir başka ifadeyle önümüzde dört buçuk yıla yakın kesintisiz bir icraat dönemi var artık sık sık seçimlerle işçi olmayacağız şimdi hep önümüze bakacağız ve Türkiye'de ekonomisiyle siyaseti ile özellikle savunma sanayide yatırımlarla üretim değerli nasıl meşgul olacağız. buna odaklanacağız' ve adımlarımız da buna göre atacağız. cumhurbaşkanı olarak şansım yürütme görevinde meclisteki milletvekillerimiz yasama vazifesinde çalışacaksın bu seçimlerde seçilen Belediye başkanlarımız Seninle yeni bir yol idare edecek gibi bir daha ömür boyunca ülkemiz yönetmeye sürdüreceğiz gündemimizde çok önemli bir reform programı var çünkü olarak Serbest Piyasa ekonomisi kurallarından taviz vermeden kendi hedeflerimiz doğrultusunda oluşturduğumuz güçlü ekonomi programını dikkatle hayata geçireceğiz. artık bizim için ekonomik ara formların hayata geçirilecek ve güçlü Türkiye hedefine talihsiz şekilde odaklanacağız. ülkemizi huzur Adası haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. küresel ve bölgesel düzeyde düşük değişimlerin yaşandığı bir dönemde ülkemizin 2023 hedeflerine doğru adım adım ilerlemesi için Gece gündüz çalışacağız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.