banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Erdoğan İstanbulda adaylarını açıklıyor

Ülkemizin ve milletimizin bekar mücadelesinin en önemli dayanak noktalarından biri olarak gördüğümüz cumhur ittifakına bağlılığımızı buradan tekrar beyan ediyoruz.

sayın Bahçeli Önümüzdeki seçimlerde İstanbul Ankara ve İzmir'de aday çıkarmıyor. 

Ak Parti'yi destekleme kararı için de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum Türkiye Cumhur istifasından aldığı güçle çok daha zorlu ve büyük mücadelelerden başarıyla çıkacaktın cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile hedeflerine ulaşma kararlılığı ve gücü artan Türkiye İnşallah 2023'e bu başarıyla ulaşacaktır.

özellikle özellikle 31 Mart seçimlerinin gerçekten Cumhur ittifakı karşısında yer alan Sayın Bahçeli'nin ifadesiyle Zillet ittifakı karşısında yükümüsün ne kadar ağır olduğunu bir kez daha burada ifade etmek istiyorum.

Böyle bir ittifaktan milli ittifak çıkar terör örgütünün destek verdiği böyle bir oluşumun içerisinden vatanseverlik çıkar mı İşte bugün bazı Medya Yayınları'nda da gördüğümüz gibi çocukları dağlara kaçırıp kandilde onlara neler uygulandığını görüyoruz şu anda Ana muhalefet partisi poppy bu tür bir oluşumla Kandil'den aldıkları icazet de bir araya gelen böyle bir irtifakı inanıyorum ki 31 Mart'ta benim milletim teröristleri nasıl çukurlara döndüyse ve şimdi de Sandığa gömecek kardeşlerim Onun için çok çalışacağız Gece gündüz demeden çalışacak çok gayret edeceğiz ana kademe kadın kollarımız gençler kapı kapı dolaşarak çok koşuyor İnşallah 31 Mart gecesi bizler için çok anlamlı olacak çok farklı olacak Ve şimdi gençlere hitap ediyorum gençlerimiz emanet ettiğimiz 2053 ve 2071 yollarımız aynı zamanda Cumhur ittifakının menzilinin ifadesidir birileri için ittifaktan seçimle sandıkta sınırlı olabilir.

Değerli kardeşlerim böyle kardeşlerim bugün 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde göstereceğimiz AK Parti adaylarından 40 Büyükşehir ve il merkezimizde ki isimleri açıklamak üzere bir ara dedi u isimleri sizlerle paylaşmadan önce Önümüzdeki seçimlerde milletimize nasıl bir mahalli idareler yönetimi vizyonu olacağımıza dair kısa bir bilgi vermek istiyorum seçim Manifesto musun İnşallah önümüzdeki ay adaylarımızın tamamının ilan ettikten sonra milletimizin takdirine sonucu Burada sadece Burada sadece bir çerçeve çizmek getireceğim.

Karşısına ilk defa çıktığımız 2004 yılında yerel Kalkınma başlıyor demişti gerçekten de AK Parti seçimde kazandığı toplam belediyelerin %50 5'ine karşılık gelen 1750 Belediye Başkanlığı ile altyapıdan üst yapıya kadar her alanda şehirlerimizde büyük bir Kalkınma hamlesi başlamıştır.

yılların ihmali ile olma noktasına gelen pek çok şehrimiz AK Parti belediyeciliği ile yepyeni bir çehreye kavuşmuştur ardından 2009 seçimlerine marka şehirler sloganıyla girdi bu seçimde toplam belediye başkanlıklarının tam yarısına denk gelen 1442 belediye başkanlığında milletimiz AK Parti'ye Teveccüh gösterdi.

Biz de bu derse karşılık milletimize verdiğimiz sözü tutmak için gece gündüz koşturdu. AK Parti olarak bu seçimlere daima millet daima hizmet sloganıyla girdik toplam belediyelerin 159 yıla denk gelen 800 belediye başkanlığı kazandı en büyük başarısı da 2014'te göstermiş oldu. Şimdi yeni bir seçime giriyoruz 31 Mart 2019 için asıl sloganımız belli ama bunu seçim manifest omuzda birlikte açıklayacağız yeni Dönemin en önemli özelliği hizmet belediyeciliğini Gönül belediyeciliğidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.