banner2
Öne Çıkanlar Urfa haber Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Erdoğan'dan 2019 seçim mesajı

AK Parti Ordu İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ahlakı olmayan siyasetin, ülkeye de faydası olmaz. İlkesi olmayan, ideali olmayan, hedefi, planı, projesi olmayan siyasetçinin millete de faydası dokunmaz. Kazanmak değil kaybettirmek için, yıkmak, yok etmek için yapılan siyasetin, Türkiye düşmanları dışında hiç kimseye bir faydası olmaz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ordu 6. Olağan İl Kongresi’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongrede partililere hitaben bir konuşma yaptı.

“2019’UN ŞİMDİDEN BİRİLERİNİN UYKUSUNU KAÇIRDIĞINI GÖRÜYORUZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2019’un şimdiden birilerinin uykusunu kaçırdığını görüyoruz. Zaman geçtikçe, süre yaklaştıkça 2019’u gölgelemek için şimdiden kirli senaryoların devreye alındığına şahit oluyoruz. Bugüne kadar sırtlarını darbecilere, marjinal örgütlere dayayanlar, daha ülke seçim sathı mailine dahi girmemişken, millet iradesini baskı altına almaya çalışıyorlar” dedi.

“Ahlakı olmayan siyasetin, ülkeye de faydası olmaz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İlkesi olmayan, ideali olmayan, hedefi, planı, projesi olmayan siyasetçinin millete de faydası dokunmaz. Kazanmak değil kaybettirmek için, yıkmak, yok etmek için yapılan siyasetin, Türkiye düşmanları dışında hiç kimseye bir faydası olmaz” şeklinde konuştu.

“TÜRK DEMOKRASİSİNİN ALTINI OYMAYA ÇALIŞANLARI BU MİLLET AFFETMEYECEK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında, “Siyaset bu ülkede hiçbir zaman bu denli ayağa düşürülmemiştir. Türkiye’nin ana muhalefet partisi tarihin hiçbir döneminde böyle zavallı bir anlayışa, böyle çapsız bir kadroya mahkûm olmamıştır. Kendi hırslarını, kendi kifayetsizliklerini perdelemek için Türk demokrasisinin altını oymaya çalışanları, elbette bu millet affetmeyecektir” değerlendirmelerinde bulundu.

“BİZİM HİÇBİR VATANDAŞIMIZI DIŞLAMAK, ÖTEKİLEŞTİRMEK GİBİ BİR LÜKSÜMÜZ YOK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz siyaseti ikbal kapısı, rant aracı olarak değil, milletimize ve ülkemize hizmet vasıtası olarak görüyoruz. Biz Türkiye’yi dünyanın en güçlü 10 ekonomisinden biri yapmanın mücadelesini veriyoruz. Bu amaçla da gece gündüz demeden, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşıyacak projeleri hayata geçirmek için koşturuyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim boş geçirecek tek bir anımız dahi yoktur. Bizim hiçbir vatandaşımızı dışlamak, ötekileştirmek gibi bir lüksümüz yoktur. AK Parti bir grubun, hizbin veya etnik kökenin değil, milletimizin tamamının partisidir. AK Kadro, ülkemizi 2023 hedeflerine, ardında da 2053 ve 2071 vizyonuna taşıyacak yegâne siyasi harekettir” dedi.

Kaynak: Cumhurbaşkanlığı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.