banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Emin Yetim Bayramda da boş durmadı


Ramazan aynın bitmesi ile birlikte idrak etmiş olduğumuz Ramazan Bayramında da çalışmalarına aralıksız devam eden İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, sabah ilk olarak Dergâh Camisinde vatandaşlarla birlikte Bayram namazını eda ettikten sonra burada vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra 3 bin kişiye bayram lokumunu dağıtarak bayramlarını tebrik etti.
Buradan ayrıldıktan sonra iş adamı Reşit Yıldız tarafından organize edilen ve çok sayıda kişinin katılmış olduğu Bayramlaşma programına katılarak, burada bulunanların bayramlarını tebrik ettikten sonra sonraki durağı Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı oldu. 
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapılan bayramlaşma programına katılan İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, burada bayramlaşma programına katılan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nın yanı sıra burada bulunan Ticaret Sanayi Meclis Üyeleri ve iş adamlarının bayramlarını tebrik ederek Şanlıurfa’ya iş alanı ve istihdam konusunda katkı sağladıkları için teşekkür ederek buradan ayrıldı. 

Hastalara geçmiş olsun dedi Bayramlarını tebrik etti
Gün boyu bayramlaşma programlarına devam eden İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim’in, ŞUTSO’dan sonraki durağı Balıklıgöl Devlet Hastanesi ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu. 
İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, burada hastane çalışanlarının yanı sıra aynı zamanda hastaneden yatan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, bayramlarını tebrik etti. 
İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, daha sonra Şanlıurfa’nın manevi dinamiklerinde olan Haliliye ilçesinde ikamet eden Şeyh İzzeddin Aksan Hocaefendi ve yine Eyyübiye ilçesinde ikamet eden Şeyh Mustafa Gençoğlu’yu ziyaret ederek bayramlarını tebrik ederek hayır dualarını istedi. 

Emin Yetim: En büyük sevdam Şanlıurfaspor
İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim’in son durağı ise 5 dönem boyunca başarısı için gece gündüz çalıştığı ve emek vermiş olduğu Şanlıurfaspor oldu. Şanlıurfaspor teknik ekip ve futbolcularını ziyaret ederek bayramlarını tebrik eden İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, her zaman kendisi için bir sevda olan Şanlıurfaspor’un başarılı olması için dün nasıl mücadele etiysek yarın da bu mücadeleyi yapacaklarını belirterek futbolculara baklava ikramında bulunarak “Yıllardır emek verdiğim, büyük sevdam olan Şanlıurfaspor futbolcular ve teknik ekiple kulüp binasında bayramlaştık. 
Şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Her daim tüm varlığımla Şanlıurfaspor’um için mücadele etmeye devam edeceğim.
Şanlıurfasporlu teknik ekip ve futbolcular ise siyaset arenasına adım atan eskimeyen başkanları olan Emin Yetim’e çıkmış olduğu bu yolda başarılar dilediler…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.