banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Emin Önen: İstikrar için Ak Parti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Emin Önen, seçim çalışmaları kapsamında Bozova’da vatandaşlarla buluştu. İlk olarak AK Parti Bozova İlçe Başkanlığını ziyaret eden Önen, burada ilçe teşkilatı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bozova ve Yaylak’ta esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Önen, AK Parti’ye destek istedi. Vatandaşlardan gelen talepleri de dinleyen Emin Önen, taleplerin çözümü noktasında ilgililere iletti.

Emin Önen Türkiye’deki siyasi istikrarın en önemli örneğinin AK Parti iktidarlarında yaşandığını belirterek, koalisyonların ülkeye her anlamda zarar verdiğini belirterek, "Bugüne kadar gerek Bozova'ya gerek Urfa'ya neler yapıldıysa bundan sonra da bunları yapacak olan bunları devam ettirecek olan yine AK Partidir, yine Recep Tayyip Erdoğan'dır. Yapılanların her birisi istikrar ürünüdür. İstikrar olmazsa birlik ve beraberlik olmazsa bu hizmetler gelmez. Şu an kullandığımız teknolojik ürünler dahil, bunun en az 15 sene öncesi vardır, tasarlanması planlanma süreci vardır. Bu hizmetlerde eğer daha önceki dönemlerdeki gibi koalisyonlarla yönetilen bir ülke olsaydık ne bugün İHA’mız olurdu, ne SİHA’mız olurdu, ne gemimiz olurdu, ne arabamız olurdu, ne yollar yapılırdı, ne barajlar yapılırdı, ne bugünkü refah seviyesine yükselebilirdik, ne de bugünkü huzuru yakalayabilirdik. Bunların her birisi istikrarlı bir şekilde uzun soluklu planlanmış projelerin ürünüdür. Bugünden sonra da bizler eğer Urfa'da, eğer Bozova'da huzur istiyorsak Allah'ın izniyle bunun hakkı, bunun yegâne temsilcisi AK Partidir, Recep Tayyip Erdoğan'dır, bizleriz. İnşallah hep birlikte bunun üstesinden gelecek olan kadrolar yine bu kadrolardır.”


Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ise açıklamasında “Bozova adına Sayın vekilimize teşekkür ediyoruz. Kim ne derse desin yolumuz bellidir. Yolumuz Reistir, AK Partidir, meclistir, hepimizden destek bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.