banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Rogers Kassım Mato Nebil Dirar robotik otomasyonlarla maksimum verime ulaşacak

Elektrik kesintilerine CHP Gençlik Kollarından tepki

Acet yaptığı açıklamada; “Ramazanın Gelmesiyle birlikte artan sıcaklıklardan dolayı il merkezinde ve beldelerde klima kullanımı artmış durumlarda şehir merkezinde sıcaklıkların 51 derecelere çıktığı şu günlerde klima kullanımı artmaktadır buna bağlı olarak Dicle elektrik dağıtım aş tarafından Şanlıurfa’da ve beldelerde özellikle kısas beldesi ve civar beldelerinde elektrik kesintileri sıklaşmış olup bu kesintiler ramazan ayının içinde bulunduğu şu günlerde vatandaşlarımıza eziyet ettirmektedir.

 

CHP İl gençlik kolları olarak Dicle Elektrik dağıtım Aş. Kurumuna buradan Halkımız adına seslenmek istiyoruz bu elektrik kesintilerinin nedenlerinin bulunarak arızaların giderilmesini bir an önce’de son bulmasını istiyoruz.

 

Uzun yıllardır yaşadığımız elektrik kesintisi sıkıntısının Kısas beldesinde ve civarındaki belde ve köylerde bu dönemde çok artması üzerine bir basın açıklaması yapma ve soruna dikkat çekme ihtiyacı duyduk.

 

Elektrik kesintisi gündelik hayatı felç etme noktasına getirmekle kalmıyor, elektronik eşyalarımıza ciddi zararlar vermektedir. Bozulan elektronik eşyalarımızın özellikle bu nedenlere bağlı olduğunu ilgili bilirkişiler belirtmektedir. Elektrik kesintileri nedeniyle uğradığımız maddi zarar astronomik boyutlardadır.

 

CHP İl gençlik kolları olarak Dicle Elektrik dağıtım Aş. Kurumuna bu sıkıntının en kısa zamanda çözülmesi için hem Dicle Elektrik aş Müdürlüğüne hem devletin ilgili mercilerine buradan çağrı yapıyoruz.

 

Elektrik kesintilerinin sürmesi halinde, CHP İl gençlik kolları olarak bu problemin takipçisi olacağımızı, bundan sonra sebebiyet verecekleri maddi zararları not edip listeleyeceğimizi ve adli yargı mercileri önünde tazminat davalarıyla halkımızın hakkını arayacağımızı değerli kamuoyuna saygıyla duyururuz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.