banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

EKİNCİ,

Eyyübiye Belediyes Başkanı Mehmet Ekinci'nin rutin esnaf ziyaretlerinin ilk durağı Sarayönü Caddesi esnafı oldu.

Esnafla bir araya gelip yapılan çalışmaları aktaran ve sorunları dinleyen Başkan Ekinci, esnaftan gelen taleplerin yerine gelmesi için de anında düğmeye bastı.

Kendi sınırları dâhilinde olmayan konuların çözümü için de yetkililerle görüşen Başkan Ekinci taleplerin en kısa zamanda yerine getirileceğini belirtti.

Sarayönü Caddesi ardından Japon Pasajı ve Kapaklı Pasajı esnafını da ziyaret eden ve sorunlarını dinleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,"Yaptığımız hizmetlerden sonra insanlarımızdan dua ve iltifat almak en büyük mutluluğumuzdur. " Dedi.

Esnaf ziyareti hakkında açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şunları söyledi:" Vatandaşlarla bir araya geldiğimizde onların sorunlarının çözümü noktasında adım attığımızda ve iltifat aldığımızda çok büyük mutluluk yaşıyoruz. Bugün de Sarayönü Caddesi esnafımızı ve Japon Pasajı ile Kapaklı Pasajı esnaflarımıza ziyaretler gerçekleştirdik. Onlarla bir araya geldiğimizde stres atmış oluyoruz. Onların dertlerini dinlemek, eksiklerini gidermek için uğraş vermek b,izim asli vazifemizidir. Biz yerel yöneticilerin halkın için de olup onların arzu ve isteklerini birinci ağızdan almamız gerekiyor. Tabiî ki belediyecilik çalışmalarının bir kısmını da ofis çalışmaları oluşturuyor. Ama çok şükür ki bizler kurumsal yapımızı tamamlayıp teknik ekibimizi çok önceden kurduk. Dolayısıyla bu ofis çalışmaları teknik ekip dâhilinde gerçekleşmektedir. Bizler de ara ara ofis çalışmalarına katılıp vatandaşa yapılacak olan hizmetin ne aşamada olduğunun takipçisiyiz. Ama biz yerel yöneticilerin asli vazifesi halkın içinde olup onların sorunlarını, taleplerini dinlemektir. Bu esnaf ziyaretlerimiz haftanın birçok günü rutin olarak devam ediyor. Ayak basmadığımız, görüşmediğimiz esnafımız ve vatandaşımızın kalmadığı günleri de hep birlikte yaşayacağız. Tekrar ifade etmek gerekirse; vatandaşla ve esnafla bir araya geldiğimizde bütün yorgunluğumuzu atmış oluyoruz. Bir de hizmet için teşekkür eden esnafımızı görünce de en büyük mutluluğu yaşamış oluyoruz. "

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.