banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Suriye PKK

Eğilmez'den sporseverlere müjde VİDEO

 

İl Yönetiminden Müslüm Yanmaz ve Mehmet Karadağ ile birlikte GAP Vadisinde bulunan Şanlıurfaspor tesislerini ve ardından Sırrın mahallesinde yer alan Cumhuriyet Parkı içerisinde yapılan yarı olimpik yüzme havuzunu ziyaret ederek incelemelerde bulunan Başkan Av. Yusuf Eğilmez, tesisler hakkında firma yetkililerinden bilgi aldı.

Şanlıurfaspor severlere müjdeli haberi veren AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Yatırımları takip komisyonu ve Yönetim Kurulu Üyeleri arkadaşlarımızla birlikte Şanlıurfaspor tesislerini yerinde incelemek için geldik. Bir antrenman sahası bitmiş durumda. En kısa zamanda Şanlıurfasporumuz antrenman yapacaktır. Yine 37 odalı ve üç katlı tesislerin üçüncü katının işleri yapılıyor. Beton işleri ve diğer çalışmalar kısa sürede bitecek. Şanlıurfasporumuza ve Şanlıurfa’mıza çok güzel bir tesis kazandırmış olacağız. Burada iki çim saha iki sentetik saha, tesisler, idareciler için bina aynı anda yapılıyor. Kısa sürede devasa tesis tam anlamıyla hizmete girecek” dedi.

Daha sonra Sırrın mahallesinde yer alan Cumhuriyet Parkı içerisinde yapılan yarı olimpik yüzme havuzunu ziyaret ederek incelemelerde bulunan AK Parti heyeti incelemelerde bulundu.

 

Yüzme havuzunun bu sezon hizmete açılacağını belirten AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Yatırımları Takip Komisyonu Başkanı Müslüm Yanmaz; “Başkanımız ve yatırımları takip komisyonumuzla birlikte yatırımların hangi aşamada olduğunu görmek için buraya geldik. AK Parti olarak verdiğimiz tüm sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Şuan itibari ile 400 projenin 160 tanesi tamamlanmış durumda. Diğerleri ise hızla yapımları sürüyor. Bugün İl Başkanımızla birlikte Şanlıurfaspor tesislerini ve yarı olimpik havuzumuzu ziyaret ettik. Yatırımları takip noktasında biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Bu havuzumuz Nisan ayının ortalarında yani havuz döneminde bu güzel tesisi halkın hizmetine açacağız” dedi.

www.balikligol.com

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.