banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haberleri

Eğilmez’den Şanlıurfa’ya müjde VİDEO

AK Parti İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Bakanların Şanlıurfa’ya gelişi, SGK primleri ve teşkilat çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

 

AÇILIŞLARA HEMŞEHRİLERİMİZİ BEKLERİZ

Bakanların Şanlıurfa’ya gelişi ile ilgili bilgi veren AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik bir dizi temel atma ve açılış programları için Şanlıurfa’ya geliyor. Yine Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Sayın M.Mehdi Eker’inde katılımı ile Besi Organize Sanayi Bölgesi Temel Atma Törenini gerçekleştireceğiz. Yine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin’in katılımı ile Kadın Kültür Merkezleri Açılış Törenini gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda Cumhuriyet Meydanımızın temel atma töreni gerçekleşecek. 4 yılda 400 proje taahhütlerimiz arasında bulunuyor. Bu açılış ve temel atma törenlerine tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

ŞANLIURFA’YA MÜJDE

SGK primlerinin teşvik kapsamında yeniden değerlendirileceği ve 6 yıl süreceğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Yine geçen hafta İl Başkanları toplantısı için Ankara’ya gittik. İl Başkanları Toplantısına İl Belediye Başkanı, İl Genel Meclis Başkanı, İl Kadın Kolları Başkanı, İl Gençlik Kolları Başkanımızla birlikte katıldık. Toplantılar serisi yaptık. Sayın Başbakanımız 5084 Sayılı SGK Kanunuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bilindiği gibi ilimizde 2 aydır gündemde olan bu yasa ile ilgili işadamlarımız sıkıntılıydı. Biz teşvik paketinde 6. Bölgedeyiz. 6. Bölgedeki iller için bu yasa 6 yıllığına yeniden yürürlüğe girecek. İnşallah bu yasa bu ayın sonuna doğru gerçekleşecek. Müteahhitlerimiz işadamlarımız sıkıntı yaşamadan bu sorun çözülmüş olacak. Bu müjdeyi Şanlıurfalı hemşehrilerimize vermiş olalım” dedi

 

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

AK Parti teşkilatlarının çalışmalarını da anlatan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Teşkilat olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalar çerçevesinde 11 ilçemizin 8’inde Danışma Meclisi toplantılarımızı gerçekleştirdik. Kalan üç ilçemizin toplantılarını da hafta içerisinde gerçekleştireceğiz. 23 Şubat Cumartesi günü saat 10:00’da İl Danışma Meclisi Toplantımızı gerçekleştireceğiz. Danışma Meclisi Toplantılarımıza biz teşkilatlarımızla görüş alış verişinde bulunuyoruz. Teşkilatlarımızın sıkıntılarını diniliyoruz. Bu toplantıyla teşkilat çalışmalarımızın aylık toplantısı ile sona erdireceğiz” diyerek bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.