banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Eğilmez'den Genel Sekreter ve Başhekime hayırlı olsun ziyareti VİDEO

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve Yürütme Kurulu Üyeleri Erkan Sözen, Fatih Yıldız, Mustafa Yavuz ve İl Genel Meclis Üyesi Necmettin Sağlam ile birlikte 500 Yataklı Devlet Hastanesine geçerek Hastane Başhekimi Dr. Cevdet Yıldırım’ı ziyaret ettikten sonra aynı hastanede bulunan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Turhan Sulhan’ı ziyaret ettiler.

 

AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve yönetiminin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren 500 Yataklı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Cevdet Yıldırım ve Genel Sekreter Dr.Turhan Sulhan; “AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve arkadaşları bizi ziyaret etmelerinden dolayı çok memnun olduk ve teşekkür ediyoruz” dediler.

Sağlık sisteminde yeni oluşturulan Genel Sekreterlik ve 500 Yataklı Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Dr. Cevdet Yıldırım’ı ziyaret ettiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez; “Genel Sekreter ve Başhekimi ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledik. Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun. Bilindiği gibi sağlık alanında AK Parti hükümeti olarak devrim yaptık. Yeni dönemde de başta sağlık alanındaki çalışmalarımız aralıksız ve süratli bir şekilde devam edecek” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.