banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Eğilmez’den BİK’e; Basın güçlü olursa demokrasi de güçlenir

ŞUBE MÜDÜRÜNE ZİYARET

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, teşkilat olarak yeni açılan Basın İlan Kurumu Şanlıurfa Şubesi'ni ziyaret etmek istediklerini belirtti. İl Teşkilatı olarak ziyaretler konusunda hassasiyet gösterdiklerini ifade eden Eğilmez, "Şanlıurfa'da yeni açılan kurum veya yeni atanan müdür olduğunda, ilk ziyaret edenlerden olmaya gayret gösterdiklerini söyledi. Yasama, yürütme ve yargıdan sonra demokratik ülkelerde basının dördüncü kuvvet olduğunu belirten Eğilmez, ''Demokrasinin daha da güçlenmesi, vatandaşın bilgilendirilmesi açısından basın yayın kuruluşları önemli işlev yürütüyorlar. Özellikle Kurumların yaptıkları hizmetlerin halka anlatılması açısından yerel basın önemlidir'' diye konuştu.

 

TÜM GAZETE VE KURUMLARA EŞİT MESAFEDEYİZ

Basın İlan Kurumu Şanlıurfa Şubesi’nin 16 Temmuz'da faaliyete geçtiğini belirten Şube Müdürü Şükrü Kılıç, Basın İlan Kurumu’nu Şanlıurfa’da tanıtma çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Basın İlan Kurumu’nun iki temel görevinin olduğunu ifade eden Kılıç, "Bunlardan birincisi resmi ilanlara ve reklamlara aracılık yapmak, ikincisi de bölgedeki yerel basının güçlenmesini sağlamak. Bu anlamda biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bütün gazetelere ve kurumlara eşit mesafede durarak görevimizi yerine getirmeye çalışacağız" diye konuştu.

 

Ziyarette, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’in yanı sıra Medya Tanıtım İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Toruve İl yönetim Kurulu üyesi Şahban Kılıçhazır bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.