banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Eğilmez'den Başbakana başsağlığı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan’ın vefatından dolayı AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı “başsağlığı” mesajı yayınladı.

 

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın annesi 83 yaşındaki Tenzile Erdoğan’ın tedavi gördüğü hastanede vefat etmesinden dolayı başsağlığı mesajı yayınlayan İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez İstanbul’daki cenaze namazına katılacak.

Başkan Eğilmez yayınladığı mesajında; “Sayın Başbakanımızın muhterem annesi Tenzile Erdoğan, Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Naaşı 8 Ekim Cumartesi günü İstanbul Fatih Camiinde öğle namazından müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra Karacaahmet Mezarlığında defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan Rahmet, Başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, değerli evlatlarına, tüm akrabalarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz” dedi.

 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilemez, cenaze programına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik ve Şanlıurfa Milletvekillerimiz ile birlikte katılmak üzere İstanbul’a hareket etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.