banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Eğilmez, Halfeti'de 'Edi Bese' dedi

Şanlıurfa’nın Halfeti İlçesinde AK Parti Danışma Meclisi aylık toplantısı AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, İlçe Koordinatörü Erdal Ural, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Eskiler ve İlçe yönetim kademesinin katılımı ile gerçekleşti.

 Danışma meclisinde konuşan AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Açar; “Haziran ayı danışma meclisi toplantısının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diyerek ilçe olarak yapılan çalışma faaliyetlerini anlattı.

 Teşkilat olarak bu tür toplantılara büyük bir önem verdiklerini söyleyen AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Biliyorsunuz zorlu bir seçim süreci yaşadık. Halfeti’de beklemediğimiz bir seçim süreci yaşadık. Ama bu bizi yıldırmamalı. Nerede hata yaptığımızı tespit ederek, hatalarımızı gidererek çalışmalıyız. 30 Mart seçimleri için Halfeti olarak dersler çıkarmalıyız. Bir daha ki seçimleri nasıl kazanırız hesaplarını yapmalıyız” dedi.

 “ARALIKSIZ ÇALIŞMAYA DEVAM!”

Hiç durmadan ve ara vermeden çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen İl Başkanı Av. Eğilmez; “Biliyorsunuz Genel Merkezimiz tarafından Suruç, Bozova ve Akçakale ilçelerimizin istifaları istendi. Diğer ilçelerimiz ise kongreye kadar devam edecekler. Biz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bu teşkilatlarımızla devam edeceğiz.  Çok gayret göstererek çok iyi oy oranına ulaşmamız gerekmektedir. İnşallah Cumhurbaşkanı adayımızı teşkilatlar çok iyi çalışarak ilk turda yüksek bir oy oranıyla seçeceğiz.   Bunun içinde çalışmalarımıza hiçbir şekilde ara vermememiz gerekmektedir “ dedi.

 

 “ANNELER ‘EDİ BESE’ DEYİNCE RAHATSIZ OLDULAR”

Suriye’daki Savaş, Ukranya olayları, IŞİD, bunların hepsi Başbakan Erdoğan’a kurulan tuzakların birer parçası olduğunu ifade eden  İl Başkanı Av. Eğilmez; “Ekonomimiz 4,6 büyüdü. Tüm Avrupa’nın büyümesi 4’u bulmadı.  Bunun için bütün dünya bize düşmanlık besliyor. Ama bu kervan yola devam edecek. Tabi, biz de sağlam duracağız. Dünyanın neresinde bir müslüman, bir mazlum halk varsa hepsinin gözü bizim ülkemizde, Başbakanımız Erdoğan’da. Bunun için Cumhurbaşkanlığı seçimleri bizim için çok önemli.  İçeride de bir sürü olaylar yaşanıyor. Biliyorsunuz bir zamanlar hep ağızlarına sakız yaptıkları “edi bese” sözü vardı. Şimdi o “edi bese” diyenlere anneler “edi bese” deyince rahatsız olmaya başladılar. Ama bu ülkede barış olacak. Doğuda batıda barış sağlanacak. Onun için bu cumhurbaşkanlığı seçimleri çok önemli. Bu ülke için mazlum ve Müslüman halkların bu seçimleri de başarıyla bitirmeliyiz” dedi.

Toplatının ikinci bölümü ise basına kapalı olarak yaklaşık 2 saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.