banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Abdülkadir Barut Şanlıurfa DEVA Partisi İl Yönetimi Kovancı Mahallesi

Deva Partisi Şanlıurfa Kurucu Heyeti basınla buluştu

Ali Babacan'ın liderliğinde kurulan DEVA Partisi’nde çalışmalar yurdun dört bir yanında devam ediyor. Şanlıurfa’da çalışmalar devam ederken, İl Başkanlığı koltuğuna Ahmet Tüysüz oturmuştu. İl Başkanı’nın belirlenmesinden sonra İl Kurucu Heyeti’de belirlenmişti. İl Kurucu Heyeti’nde Sabri Yetim, Abdulhamit Karakeçili, Ömer Yılan, Davut Seyitoğlu, İbrahim Asoğlu ve Fehime Çoban Avcı yer aldı.


DEVA Partisi’nin Şanlıurfa il başkanlığı ve kurucu üyeleri özel bir mekanda düzenledikleri basın toplantısında Şanlıurfa basını ile bir araya geldi. Toplantıya DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz ve İl Kurucu Heyetinden Abdulhamid Karakeçili, Davut Seyitoğlu, İbrahim Asoğlu, Ömer Yılan, Fehime Çoban Avcı ile Sabri Yetim katıldı.


Toplantıda üyeler tanıtılırken, kendilerine yetki belgeleri de verildi.

İl Başkanı Ahmet Tüysüz, partinin Şanlıurfa Programı, izleyecekleri yol ve teşkilat yapısı hakkında da bilgi verdi.

 “TOPLUMUN HER KESİMİNDEN İNSANLARI KATMAK İSTİYORUZ”

Toplantıda konuşan DEVA Partisi İl Başkanı Ahmet Tüysüz, partide toplumun her kesimine yer vereceklerini ifade ederek, “ Çok yoğun bir ilgi var. Toplumun her kesiminden, her düşünceden ilgi var. Muhalefeti çok güzel yapacağız. Ülkenin ve Urfa'nın sorunlarını biliyoruz. Bu listeleri oluştururken toplumun her kesiminden insanları katmak istiyoruz. İnsanlar seçerken, meslek anlamında, siyasi düşünce açısından seçmek istedik. İlçe bazında herkes orada temsil edilecek şekilde seçiyoruz. Kurucular Heyeti’nde toplumun her kesiminden insanlara yer verdik. Kurucular heyetinde iki Arap asıllı iki kişi var. Bende Arap asıllıyım” dedi.

“SULAMANIN EN ACİL OLDUĞU VE İHTİYAÇ OLDUĞU DÖNEMDE ELEKTRİĞİN KESİLMESİNİ HİÇBİR VİCDAN KABUL ETMEZ”

Şanlıurfa’da yaşanan DEDAŞ sorununa da değinen Tüysüz, “Tam da suyun ihtiyacı olduğu bir dönemde kesilmesi kabul edilemez. Urfa'da devasa topraklara sahipken, sulamanın en acil olduğu ve ihtiyaç olduğu dönemde elektriğin kesilmesini hiçbir vicdan kabul etmez” diye konuştu.

Öte yandan toplantı DEVA Partisi İl Başkanı Ahmet Tüysüz’ün basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı.(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.