banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Demokrat Parti Adayı Basın Toplantısıyla Kararını Açıkladı

Şanlıurfa Harran İlçesi AK Parti Belediye Başkanı iken aday gösterilmediği için partisinde istifa ederek Demokrat Parti’den aday olan Mehmet Özyavuz, 31 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehirde AK Parti’nin adayı Zeynel Abidin Beyazgül’e destek vereceklerini açıkladı.

HARRAN KARARINI VERDİ BEYAZGÜL'Ü DESTEKLEYECEK

Demokrat Parti’nin Harran Belediye Başkan adayı Mehmet Özyavuz, 31 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehirde AK Parti’nin adayı Zeynel Abidin Beyazgül’e destek vereceklerini açıkladı.

Demokrat Parti’nin Harran Belediye Başkan adayı Mehmet Özyavuz, özel bir Otelde düzenlediği basın toplantısında ilçede ve aşiretlerle yaptığı görüşmeler sonrasında 31 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehirde AK Parti adayı Zeynel Abidin Beyazgül’e destek vereceklerini açıkladı. 

ÖZYAVUZ: BİZİM ÇİZGİMİZ BELLİ!

Mehmet Özyavuz “Arkadaşların yoğun talebi üzerine Demokrat Parti'ye aday olmaya arkadaşlarımızla birlikte karar aldık. Bizim çizgimiz belli 12 Eylül sonrası ben ve arkadaşlarımın çizgisi belli, bayrağına vatanına bağlı DP’den girdik. Ülkenin birlik ve beraberliği, bayrağı bizim için çok önemlidir. Onun için bu kararı aldık" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.