banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Demokrasi için  evet diyeceğiz

BBP Genel Sekreteri Mustafa Destici, ''Bugüne kadar ülkeyi, bizi yönetenler, şu anda muhalefette olan partiler, 26 yılda terörün geldiği bu noktada, 8 yldır ülkeyi yöneten Adalet ve Kalkınma Partisi kadar sorumludurlar'' dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, parti liderleriyle görüşmesi kapsamında Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu ile bir araya geldi. Yaklaşık 1 saat 40 dakika süren görüşmenin ardından Erdoğan partiden ayrılırken, Destici görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Görüşmede ağırlıklı olarak terör ve referandum konularının görüşüldüğünü belirten Destici, özel güvenlik görevlileri, emekliler ve fındık üreticilerinin sorunlarının da görüşmede ele alındığını bildirdi.

BBP'nin yapıcı, sorumlu ve yol gösterici bir siyaset anlayışını benimsediğini belirten Destici, ''özellikle PKK terör örgütünün siyasi uzantıları hariç bütün siyasi partilerle görüşebileceklerini'' ifade etti.

Bugün Başbakan Erdoğan ile paylaştıkları bilgilerinin bir bölümünü, iki yıl önce bir rapor halinde sunduklarını anımsatan Destici, Türkiye'de terörün 26 yıldır çözülemediğini ve topyekün mücadele edilemediğine şahit olduklarını bildirdi.

Destici, ''Bugüne kadar ülkeyi, bizi yönetenler, şu anda muhalefette olan partiler, 26 yılda terörün geldiği bu noktada, 8 yıldır ülkeyi yöneten Adalet ve Kalkınma Partisi kadar sorumludurlar. Son 8 yıldan Adalet ve Kalkınma Partisi sorumludur'' diye konuştu.

Türkiye'nin terörle mücadelesini yabancıların desteği olmadan tek başına çözmesi gerektiğini savunan Destici, partisinin de bugüne kadar terör üzerinden siyaset yapmadığını bundan sonra da yapmayacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.