banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

DEMİRKOL,


Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Meclis Başkanvekili Abdurrahman Beyaz, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve belediye birim müdürleri ile birlikte Yarımsu Mahallesi'ne geçti. Mahalle Muhtarı İbrahim Aksoy ve mahalle sakinleriyle görüşen Başkan Demirkol, bölgede yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Demirkol, daha sonra Mehmetçik Mahallesi Karabayır bölgesine giderek burada Mahalle Muhtarı Abdulcelil Kırmızıkılıç ve mahalleli ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu. Başkan Demirkol, Havşanlı ve İkiağız Mahalleleri'ne de giderek burada Mahalle Muhtarı Mahmut Ayniberk ve Osman Bakış ile görüştü. Mahalle sakinleri ile de oturarak talepleri dinleyen Başkan Demirkol, iletilerin çözüme kavuşması için birim müdürlerine talimat verdi.
Başkan Demirkol, ayrıca Kaynaklı, Emirler, Çamlıdere Mahalleleri ile Osmanbey Mahallesi Hasankent bölgesinde de incelemelerde bulundu.

"KİMSENİN AYAĞI ÇAMUR OLMAYACAK"
Başkan Fevzi Demirkol ve beraberindekiler, son olarak Sırrın Mahallesi Küme Evler Bölgesi'ne giderek mahalle sakinleriyle buluştu. Bölgede inceleme yapan Başkan Demirkol, mahalle sakinlerinin isteklerini dinleyerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Haliliye'de kimsenin ayağı çamur olmayacak diyen Başkan Demirkol, "Şehrimizin hemen yakınında göbeğinde, geçmişten kalan sorunları olan susuz mahallemizin eski adıyla Atşana. Geçmişten aktarılan ihtiyaçlarını yerinde gördük bununla ilgili Haliliye Belediyemize ait olan hizmetleri zaten biz yapacağız. Haliliye Belediyemizin hizmet alanının dışında yer alan hususlardaki hizmetlerinde takipçisi olacağız. İnşallah şehrin göbeğinde yaşayan bu vatandaşlarımızın hayat seviyesini yükselteceğiz. Kimsenin ayağı çamur olmayacak" dedi.

Mahalle sakinlerinden Ali Demir ise, "Başkanımız Fevzi Demirkol, Allah razı olsun burada incelemelerde bulundu. Daha önceki belediye başkanları bize hiç bakmadı. Bundan sonra hizmeti sayın başkanımıza bırakıyoruz" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.