banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Davutoğlu, Şanlıurfa'da Tatlıses'e teşekkür etti
AK Parti’nin Şanlıurfa mitingi için kente gelen Başbakan ve AK Parti Genel Başbakanı Ahmet Davutoğlu, Eşi Sera Davutoğlu Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı, AK parti Şanlıurfa Milletvekili adayı  Faruk Çelik, Ankara 2. Bölge 3 . Sıra milletvekili adayı Lütfiye Selva Çam ile AK Parti’nin 12 milletvekili adayları ile birlikte Urfalıları sahnede selamlayarak başladı.
 
 
Bağımsız Milletvekili adaylığından çekilen Şanlıurfalı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'e teşekkür ederek konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu,  Bakın kıymetli sanatçımız İbrahim Tatlıses, her zaman genç değil mi? Bu sefer yine aday oldu sonra AK Parti lehine adaylıktan feragat etti, kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.