banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

Cumhurbaşkanlığı seçim heyecanı Şanlıurfa'da başladı

TRT 1 tarafından seçmen nabzını tutmak üzere yapılan çalışmalarda Şanlıurfalı seçmenin nabzını tutmak üzere seçim tırını Şanlıurfa'ya getirdi. 

Büyükşehir Belediye binası yanındaki alanda seçim tırı çekimlerinde Şanlıurfalıların görüşlerine başvuran TRT 1 ekibi ilerki günlerde ekranlara yansıtacak.

AK Partinin kalesi olan Şanlıurfa'nın 2010 yılında yapılan "Cumhurbaşkanını halk seçsin" refrandum seçimlerinde yüzde 94.4 evet oyu ile halkın seçmesine onay vermişti. son olarak 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel yönetimler seçiminde Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Celalettin Güvenç'e yüzde 62.7 oy vererek, 13 ilçeden 9 ilçenin belediyesini yine AK Parti'ye teslim etmişti. 

 

AK Parti Cumhurbaşkanlığı adaylığına Recep Tayyip Erdoğan'ın olması durumunda yüzde 90 gibi bir oy oranı ile tercih edileceği tahmin ediliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.