banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Onun gibi olmayacağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın İl Kongresi’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen kongrede partililere hitaben bir konuşma gerçekleştirdi.

“CUMHURİYETİMİZİN GERÇEK SAVUNUCUSU OLAN BİR PARTİ VARSA, O DA AK PARTİ’DİR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan askerlere destek olmak ve moral vermek için Hatay’a giden sanatçı, sporcu ve medya mensubunu eleştiren ana muhalefet partisi liderine yönelik olarak, “Kendi devletine, hükûmetine, askerine düşmanlık içine giren bir parti, nasıl olur da Cumhuriyetimizin kurucu partisi olduğunu iddia edebilir” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’de Cumhuriyetimizin gerçek savunucusu olan bir parti varsa, o da AK Parti’dir. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıldönümü olan 2023 yılında ülkemiz için belirlediğimiz hedefler bile, tek başına bu iddiamızı ispatlamaya yeter.”

Sanatçıların başlarının tacı, sporcuların gönüllerindeki yerlerinin başköşe olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Medya mensupları, zaman zaman kendileriyle anlaşamasak da, daima saygıyı hak eden arkadaşlarımızdır” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerinin devamında, “Daha dün, şu anda hepsi de terör örgütü üyeliğinden aranan DHKP-C’nin militanlarını ‘sanatçı’ diye Meclis’e getirip basın toplantısı düzenleyenler, elbette askerimizin yanında yer alan gerçek sanatçılardan rahatsız olurlar” ifadesini kullandı.

“HAK BİLDİĞİMİZ YOLDA YÜRÜMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Terörle mücadele için hayatlarını ortaya koyan askerlere, polislere, jandarmalara, güvenlik korucularına hakaret edenlerin ana muhalefetin başındaki zatın yol arkadaşı ve destekçisi olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu zat, 15 Temmuz’a ‘tiyatro’ diyerek, Türkiye’nin yakın zamanda karşılaştığı en büyük ihanet girişimine kanlarıyla, canlarıyla engel olan milletimize bizzat kendisi hakaret etmiştir. Çünkü bu zat, ‘aman Afrin şehir merkezine girmeyin’ diyerek, askerlerimize destek için sınıra gidenleri istiskal ederek, bu büyük mücadeleye saygısızlık etmiştir. Bu zat, kaybettiği her seçimden sonra, kendisini değil de milletimizi suçlayarak, aslında size de hakaret etmiştir. Biz onun yaptıklarını yapmayacağız, onun gibi asla olmayacağız. Milletimizle birlikte çıktığımız bu yolda, bu kutlu mücadeleyi zafere ulaştırana kadar doğru bildiğimiz, hak bildiğimiz yolda yürümeyi sürdüreceğiz.” Kaynak: Cumhurbaşkanlığı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.