banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato Gökhan Sazdağı

Çiçeği burnunda siyasetçi Güvenç, yılın valisi seçildi VİDEO

Ödül töreninde Yılın Hizmet Onur ödülünü alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, 2002-2007 yılları arasında Spordan sorumlu Devlet Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı görevi yürüttüğünü ifade ederek, “ Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı, siyasi hayatımda müstesna bir dönemdir. Spor; dostluk, barış, kardeşliktir” dedi.

Yerli ve yabancı birçok sporcu ve spor adamıyla birlikte bürokratlarında yer aldığı törende ödülünü alan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, yaptığı konuşmada: “Ödülü almaktan çok büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu ödül benim için çok anlamlı olduğunu ifade etmek isterim. Taşrada 30 yıldır Anadolu’yu, sporu ayağa kaldırmaya emek veriyoruz. İkinci defa İstanbul’a spora yaptığımız hizmetlerden dolayı ödül almaya geliyoruz” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in liderliğinde 2011 kış oyunlarını birlikte Erzurum’a kazandırdıklarını ifade eden Celalettin Güvenç, “ Spor yayılsın, ‘Her yaşta, Herkes spor yapsın’ diyoruz. Bu ödülü spor yapan tüm Amatörlerimiz adına alıyorum” dedi.

Ödül Törenine Spor Camiasından birçok ünlü isim katılırken, Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig Kulüp Başkanları ve Teknik Adamları da gecede yer aldı.

Haliç Üniversitesi tarafından Organize edilen 12. Geleneksel Türkiye Spor Adamları Ödülleri gecesinde Yılın Spor Adamı dalında Galatasaray Liv Hospital Teknik Direktörü Ergin Ataman,  Yılın Kulüp Başkanı Dalında Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, Yılın Teknik Direktörü Dalında A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve Yılın Futbolcusu Dalında Galatasaraylı Burak Yılmaz ödüle layık görüldü.

Gecede ödüle layık görülen diğer isimler ise; Yılın Spor Kulübü Vakıfbank Voleybol takımı, Yılın Genç Futbolcusu Oğuzhan Özyakup, Yılın Yabancı Futbolcusu Cristian Baroni, Yılın Hakemi Cüneyt Çakır, Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş oldu.

Gecede, Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos,  Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Yılmaz Vural’a da onur ödülü verildi.

4.Uluslararası Spor Adamları Ödüllerinde ise, Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Davor Suker, Fabio Luciano, Mario Jardel, Milorad Mıtrovic, Ljupkomr Petrovic, Bruno Labbadia ,Jean Tigana ödüle layık görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.