banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

CHP’li Milletvekilleri Şanlıurfa’da Çalışmalarını Tamamladı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Uşak Milletvekili Özkan Yalım ve Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık’ı 3 günlük çalışma yapmak üzere İlimize görevlendirdi. 
Cumhuriyet Halk Partili 4 Milletvekili Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurlu Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, Cumhuriyet Halk Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Ahmet Açmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Yusuf Ziya Ural, Cumhuriyet Halk Partisi İl, İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanları ve Yöneticileriyle birlikte, 9–10–11 Kasım Salı,  Çarşamba ve Perşembe günü Şanlıurfa’da Sivil Toplum Kuruluşları, Meslek Odaları, Muhtarlar, Esnaf ve Vatandaşlarla buluştular. 

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri bugün guruplara ayrılarak, ziyaretlerini sürdürdüler. 

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcıları C.Cahit Coşkun ve Hacı Tekçakmak ve Mustafa Eren ile birlikte, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Şefik Bakay ve Oda Başkanlarını Ziyaret etti. 
Ziyaretin ardından Milletvekili Durmaz ve beraberindeki heyet Kazancı pazarına ve Nacar Pazarına giderek, Esnafı ziyaret etti. 

Esnaf ziyaretinin akabinde Milletvekili Durmaz ve beraberindekiler Çin'in Doğu Türkistan'da Müslüman kardeşlerimize yaptığı Zulmü ve katliamı durdurması için Dergah Cami Önünde düzenlenen imza kampanyasına katılarak, destek verdi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Özkan Yalım ve Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Miktat Aydınlık ve Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Yusuf Ziya Ural’dan oluşan heyet ise İlimizde faaliyet gösteren Bucak lojistik nakliyat sahibi İsa Bucak ve meslektaşlarını, Oto Galericiler Dernek Başkanı Mustafa Doğanlar le esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.

,Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Özgür Karabat ve Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl ve İlçe Başkanları ile Yöneticiler İlçelerde ziyaretlerde bulunarak, Gençlerle bir araya gelip, sorun ve taleplerini dinlediler. 

Bugünkü gezi ve ziyaretlerin ardından Şanlıurfa programını tamamlayan Cumhuriyet Halk Partili 4 Milletvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, 25 Kasım 2021 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu’nun İlimize yapacağı ziyarete tüm Şanlıurfa halkını davet etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.