banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

CHP’den engellilere sandalye desteği

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında kente merkezindeki engelli vatandaşlara yönelik faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, derneklerin araç-gereç ihtiyaçlarının giderilmesi üzerine çalışmalar yapan Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Teşkilatı, son olarak Şanlıurfa Bedensel Engelliler Derneği’ni ziyaret ederek 10 adet tekerlekli sandalye yardımında bulundu.
YARDIM BODRUM’DAN GELDİ
Geçtiğimiz aylarda kente gelen Sami Algın başkanlığındaki CHP Bodrum Gençlik Örgütü’nün ziyaret ederek söz verdiği tekerlekli sandalye yardımını CHP Urfa Yönetim Kurulu üyelerinden Halil Kansu ile Mehmet Acıoğlu derneğe ulaştırdı. Ziyarette yine yaşanan sorunlar ve eksiği bulunan malzemeler hakkında bilgiler alan Yönetim Kurulu Üyesi Halil Kansu, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Her insan bir engelli adayıdır. Buradaki engelli kardeşlerimiz aslında bizim yansımamızdır. Fikir ve düşüncelerde engel olmadığı sürece hiç kimseyi engelli olarak kabul etmeyen bir anlayışla her zaman buradaki kardeşlerimizin yanında olacağız” dedi.
Partisinin Bodrum İlçe Gençlik Kolları’nın göndermiş olduğu tekerlekli sandalyeleri ulaştırdıkları için aynı mutluluğu yaşadıklarını sözlerine ekleyen Kansu, “Geçtiğimiz ay kentimizde ağırladığımız gençlerimiz engelliler derneğinin sıkıntılarını dinledikten sonra hemen harekete geçtiler. İlk olarak gelen 10 tekerlekli sandalyenin ardından ikinci bir kez daha 10 tekerlekli sandalye gönderdiler. Gençlerimizin Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Bodrum’dan uzanan yardım eline ortak olmak bizim içinde büyük mutluluk. Bu tür faaliyetlerimiz ve yardımlarımız önümüzdeki süreçte de devam edecektir” diye konuştu.
‘CHP GENÇLİĞİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER’
Desteklerinden ötürü parti yetkililerine teşekkür eden Şanlıurfa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Tapşık ise “CHP gençliğinin bu davranışının tüm gençlerimize örnek olmasını diliyorum. Sıkıntılarımızı gelip dinleyen ve Bodrum’dan bizleri düşünerek bu yardımları gönderen tüm partililere tekrar tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
CHP, ENGELLİLERİN YANINDA
Cumhuriyet Halk Partisi siyasi çalışmalarının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerini de bir bir hayata geçiriyor. Parti Urfa teşkilatı koordinasyonlu bir şekilde görev bölümü yaparak engelli dernekleri ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerde yaşanan sıkıntıları dinleyen ve araç, gereç, kırtasiye, bilgisayar desteklerinde bulunan CHP teşkilatı, Şanlıurfa Bedensel Engelliler Derneği’nden öncede Konuşma Engelliler Derneği’ne giderek derneğe bilgisayar, fotokopi, faks ve kırtasiye yardımında bulunmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.