banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

CHP Urfa teşkilatından Kılıçdaroğlu saldırısına tepki

Şanlıurfa Cumhuriyet Halk Partisi ve beraberindeki partiler, Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı girişimi ile ilgili basın açıklaması yaptı.

CHP İl Başkanlığı önünde düzenlenen basın açıklamasında İl Başkanı Hayrettin Cıdır,”Bugün ülkemizin başkentinde, hepimizin şehidi Mehmetçiğimizin cenaze töreninde, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanına hain saldırıda bulunulmuştur. Bu hain saldırı aynı zamanda şehidimiz Yener Kırıkçı’ya ve onun ailesine karşı da yapılmış büyük bir saygısızlıktır.”dedi.

Cıdır,”Toplumumuza kin ve nefret tohumu eken, bundan da siyasi rant bekleyen zehirli dil ve bu dilin sahipleri bugün yapılan bu hain saldırıda pay sahibidirler.”diye konuştu.(Ruha Haber Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.