banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

CHP Karaköprü İlçe Başkanlığına C.Cahit Coşkun Atandı

Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanlığına atanan C.Cahit Coşkun, yaptığı açıklamada; “Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Yönetim Kurulu arkadaşlarımla birlikte bugünden itibaren 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinin startını vermiş bulunmaktayız.
25. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı için Şanlıurfa İlimizde ve Karaköprü İlçemizde İl Yönetim Kurulumuz, Milletvekili aday adaylarımız ve Karaköprü İlçe Yönetim Kurulumuzla birlik beraberlik ve koordineli bir şekilde aralıksız olarak çalışacağız. Karaköprü İlçemizin sorunlarını ve haklımızın sıkıntılarını yerinde tespit ederek, çözümü için elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Teşkilatının oluşturulmasında bizden desteklerini esirgemeyen Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ömer Karakeçili’ye, İl Yönetim Kurulu Üyelerine ve Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Yönetim Kurulu Şöyle:

Başkan C.Cahit Coşkun
Mehmet Ali Gümük
Müslüm Gök
Mustafa Demir
Bülent Karadaş
Servet Bilgi
Ahmet Beyazoğlu
Mustafa Bayri
Ali Uğur
Halil Duran
Yüksel Gök
Şahin Çevik
Naif Demircan
Müslüm Yeşil
Fuat Çetin
İzzet Bebe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.