banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

CHP, İŞKUR Müdürünün gitmesini istiyor

Konu ile ilgili parti il binasında bir basın açıklaması düzenleyen İl Başkanı Karataş, “Partimiz Suruç’ta yaşananları ilk günden bu yana izlemekte ve gelişmeleri takip etmektedir. İŞKUR Müdürünü istifaya davet ediyoruz. İŞKUR Müdürü, bu birimi AKP için kullanmaya başladı. Bu durum hak gaspıdır. Bunu başlatan da İŞKUR İl Müdürüdür. Müdür derhal açığa alınmalıdır. Sayın Valimizden, İl Müdürünü görevden aldıktan sonra Müfettişlerin Suruç ilçesinde inceleme yapmasını istiyoruz” dedi.

BAŞKAN KARATAŞ, REFERANDUM SONUÇLARINA DEĞİNDİ

Büyükşehir Yasası ile beldelerin kapatılmak istendiğine de açıklamasında değinen Başkan Karataş, yapılan referandum sonuçlarını da basın mensupları ile paylaştı. Başkan Karataş, 3 Bin 747 kişinin katıldığı referandumda, 3 Bin 465 kişinin beldelerin kapatılmasına karşı çıktığını (hayır), bunun şanı sıra 279 kişinin ise kapatılmasına sıcak baktığını (evet) açıkladı.

Karataş beldeler konusu ile ilgili de şu sözlerine yer verdi: “Şanlıurfa’nın Büyükşehir olması durumunda 14 Beldenin kapatılacak olmasına CHP, sıcak bakmıyor. Biz beldelerin kapatılmasına karşıyız. Çünkü beldeler kapandığı zaman bu yerlere hizmet çok zor ulaşır. Kapatılan beldelerimiz gereken hizmeti alamazlar.”

ŞANLIURFA’NIN BÜYÜKŞEHİR OLMASI DURUMUNDA KAPATILACAK BELDELER

Argıl (Halfeti), Ayran (Birecik), Eyyüpnebi (Viranşehir), Gürakar (Siverek),. Kapıkaya (Siverek), Konuklu (Merkez), Mezra (Birecik), Onbirnisan (Suruç), Pekmezli (Akçakale), Kısas (Merkez), Uğurlu (Merkez), Yaslıca (Bozova), Yaylak (Bozova) ve Yukarıgöklü (Halfeti)

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.