banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

CHP Gençlik Kollarında görev değişimi

Son dönemlerde parti içerisinde koordineli çalışmaları ile gençliği aynı çatı altında toplayan ve özellikle sosyal sorumluluk projelerindeki çalışmaları ile sıkça gündeme gelen Ali Ufuklar, görev değişikliğinin şahsi nedenlerden kaynaklandığını söyledi.

 

Sadece başkanlık koltuğunu devrettiğini ancak parti içi çalışmalarına yeni başkan Acet’le birlikte kaldığı yerden devam edeceğini sözlerine ekleyen Ali Ufuklar, “Bu aynı zamanda kendi içimizdeki bir yarıştır. Yeni başkan arkadaşımın büyük bir azim ile bayrağımızı daha da güzel yerlere getireceğine inanıyorum. Aynı zamanda yine partimin yanında ve yeni Başkan Acet’le birlikte çok güzel işlere imza atacağız” dedi.

Yeni Başkan Acet ise partide yapılan sade bir törenle görevini devralırken, çalışmalarından dolayı önceki Başkan Ali Ufuklar’a teşekkür etti. Burada kısa bir konuşma yapan Acet, “Bu bir bayrak yarışıdır. Kişiler gelip geçicidir, asıl olan ise kurumlardır. Yani Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Ufukta görülen yerel seçimler öncesi böylesine kritik bir süreçte bu göreve getirilmek hem benim hemde ekip arkadaşlarımın omuzlarına büyük bir sorumluluk yüklemekte olduğunu farkındayız. Ana kademe ve kadın kollarımızla birlikte koordineli çalışarak her şeyin üstesinden geleceğimize inanıyorum” diye konuştu.

 

KARATAŞ; GÜCÜMÜZÜ GENÇLERİMİZDEN ALIYORUZ

Parti içerisinde görev bölümüne büyük önem verdiklerini ve bunun yansımasını yapılan çalışmalardan gördüklerini söyleyen İl Başkanı Ferhat Karataş ise “Genç kardeşlerim Acet ve Ufuklar’a canı gönülden tebrik ediyorum. Bizim partimizde küslük olmaz. Bunun en bariz örneği gençlerimizdir. Kendi aralarında görev devreden bu arkadaşlarımız yine omuz omuza ve yine partilerindedirler. Kan değişimi bizi daha da güçlü kılıyor. Kendi içinde demokrasiyi yaşayan bir parti olarak, bunu tabana indirmek ve yaşatmak bizim asıl görevimizdir. Bu çerçevede Gençlik Kolları’nı tekrar tebrik ediyor ve çalışmalarındaki başarıların devamını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.