banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Ceylanpınar Belediyesinden flaş açıklama

"Belediye Başkanımızla alakalı haberlerin tamamı asılsız ve iftiradır" diye başlanan açıkamada; Olayların henüz bir netlik kazanmaması, sıcak olmasından ve yasal soruşturma içerisinde olan olayla ilgili yalan beyanlarda bulunup olayın seyrini değiştirmek isteyen kişiler hakkında  yasal ve hukuki işlemler başlatılacağı söylendi.

Yapılan saldırının ardından Ceylanpınar belediye başkanlığının resmi sayfasında Kamuoyuna Duyurulur adı altında yayınladığı bildiride şu görüşlere yer verildi:

KAMUOYUNA DUYURULUR


İlçemizde 14.02.2015 tarihinde yaşanan olaylarla ilgili basında yer alan Belediyemiz ve Belediye Başkanımızla alakalı haberlerin tamamı asılsız ve iftiradır.


Yaşanan olaylarda hayatını kaybeden Ceylanpınarlı vatandaşımız Celal Özgözgü’ye Allahtan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.


Olayların henüz bir netlik kazanmaması, sıcak olmasından ve yasal soruşturma içerisinde olan olayla ilgili yalan beyanlarda bulunup olayın seyrini değiştirmek isteyen kişiler hakkında  yasal ve hukuki işlemler başlatılacak olup gereken basın açıklaması yasal soruşturmanın bitmesinin ardından  kamuoyula paylaşılacaktır.  


Tüm kamu oyunun, halkımızın olaylara hassasiyetle yaklaşmasını ve sağ duyulu olunmasını temenni ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.