banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Celalettin Güvenç Urfa muhtarlarını makamında ağırladı

Şanlıurfa'ya vali olarak gelen daha sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olan Celalettin Güvenç 1 Kasım seçimlerinde belediye başkanlığından istifa ederek AK Parti'den Kahramanmaraş Milletvekili seçilmişti. 

Mecliste Kahramanmaraş Milletvekili olan Celalettin güvenç Şanlıurfalıları da unnutmuyor.
Şanlıurfa'dan 18 Mart Çanakkale zaferi için giden bir grup muhtar dönüşte Ankara'ya uğrayarak Celalettin güvenç'i makamında ziyaret ettiler. 

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Güvenç; "Urfa'nın Değerli Muhtarları Ağırlayarak hasret giderdik. Bizlere Şeref veren urfalı Muhtarlarımiza teşekkür ediyorum" dedi.

Muhtarlar ise kendilerine Urfa'ya yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Muhtar Ahmet Eskiler, Bizler hem vali olarak hemde belediye başkanı olarak memleketimize hizmetleri olan Celalettin Beyi ziyaret ettik. Urfalılar vefalıdır. Kendilerine hizmet eden hiç kimseyi unutmazlar. Celalettin Bey Maraş milletvekili olabilir ama o fahri olarak bizim de bir vekilimizdir. bizi en güzel şekilde ağırlayarak sorunlarımızla ilgilendi kendilerine teşekkür ederim" dedi.

Muhtar Ahmet Eskiler ziyaret ettiği diğer milletvekilleri Mahmut Kaçar, İbrahim Halil Yıldız ve Şanlıurfalı olup bu dönem Gaziantep'ten vekil seçilen Abdülkadir Yüksel'i de ziyaret ettiklerini ve kendileriyle ilgilendikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim dedi. 

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.