banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Celal Çiftçi: Özşavlı yeni bir faciaya imza atmıştır 


Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Halil Özşavlı ile muhtarlar arasında " sen kimsin lan " tartışması sürüyor. Kendisini arayan bir muhtara 'lan' dediği iddia edilen Özşavlı konu ile ilgili olarak dün bir açıklama yaptı. Açıklamasında muhtarla arasında iddia edildiği gibi bir konuşma yaşanmadığını söyleyen vekil Şavlı, konunun medya tarafından abartıldığını ifade etti.
GYC'den cevap gecikmedi 
Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi,medyayı suçlayıcı ifadeler kullanan milletvekili Özşavlı'ya tepki gösterdi.
Çiftçi yaptığı açıklamada şunları ifade etti: Bir muhtarla arasında üsluptan kaynaklı tartışma çıkan vekilin açıklaması yeni bir üslup faciasıdır. Vekil ve muhtarın ne konuştuğu belirsiz ama, vekilin dün yaptığı açıklama muhtarı haklı çıkaracak tarzdadır. Medyanın işi olanı halka aktarmaktır. Eğer ortada bir polemik varsa medya elbette ki bu defalarca gündeme getirebilir. Bu gündeme getirme hiçbir basın kuruluşunu, bir siyasi parti ve kuruma yandaş yapmaz. Bu suçlayıcı tarzda açıklama yapan vekil basın emekçilerinden derhal özür dilemelidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.