banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Canpolat’tan Sivil Toplum Kuruluşlarına Ziyaret

STK Ziyaretleri kapsamında AK Parti Haliliye İlçe Başkan Vekili Süleyman Aksu ile birlikte Görni Köyü Derneği ve Reşyan Rışvanlılar Derneğini ziyaret eden AK Başkan Adayı Canpolat her iki STK ziyaretinde fikir alışverişinde bulundu.

AK ADAY CANPOLAT’TAN GÖRNİ DERNEĞİNE ZİYARET

 İlçenin Bağlarbaşı Mahallesinde hizmet veren Görni Köyü Derneğini ziyaret eden AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat’a ziyareti sırasında İlçe Başkan Vekili Süleyman Aksu ve İşadamı Abuzer Avcı eşlik etti. Görni Köyü Dernek Başkanı Mehmet Kayalar ve üyeleri tarafından karşılanan Canpolat’a Görni Derneği mensupları tam destek olacaklarını belirttiler.

Görni Köyü Derneği Başkanı Kayalar ve ekibine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, “ Çok keyifli bir sohbet oldu. Katılımın oldukça fazla olması bizleri ayrıca mutlu etti. Haliliyeli kardeşlerimize her zaman olduğu gibi bugünde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Görnili kardeşlerimiz bizlere 31 mart seçimlerinde AK partiyi destekleyeceklerini söylediler” dedi.

AK Parti Haliliye İlçe Başkan Vekili Aksu ise “Görni Köyü Derneği bizi misafir etti. Sağ olsunlar burada yükümüzü bir kat daha arttırdılar. Mehmet Canpolat için her zaman çalışacağız dediler. Allah-u Teala hepisinden razı olsun. İnşallah bu seçimde sandıkları patlatıyoruz” diye konuştu.

Görni Köyü Dernek Başkanı Mehmet Kayalar ise, “Değerli Başkanımız bizleri kırmayıp buralara kadar geldiler. Derneğimizi ziyaretleri için olanlara çok teşekkür ediyorum. AK Partiye destek için daima kapı kapı dolaşacağız” şeklinde konuştu.

AK ADAY CANPOLAT’TAN REŞİYAN DERNEĞİNE ZİYARET

 AK Aday Canpolat, Görni Köyü Derneği ziyaretinin ardından Reşiyan Rışvanlılar Derneğini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, “Rışvan ailesini biz her zaman yanımızda gördük. AK Parti ailesi ne ise Rışvanlı ailesi de odur. Ben yaklaşık 17 yıldır teşkilatların çeşitli kademelerinde görev aldım. Sağ olsun Başkanım ve ailesi tüm mensupları akrabaları dahil olmak üzere hepsi her seçimde AK partiye hiçbir karşılık beklemeden destek vermişlerdir. Bundan dolayı partim adına ülkem adına milletim adına onlara şükranlarımı arz ediyorum. Ve yine bu seçimde de burada görünen kalabalık daha önceki bizi ziyaretleri ve başkanımızın niyeti ve arkadaşlarımızın niyetini çok net bir şekilde biliyoruz ve bundan eminiz. Türkiye’de milletin kurduğu bir parti varsa o da AK Partidir. Milletin seçtiği bir lider varsa oda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.