banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi

Canpolat ziyaretlerini sürdürüyor

Her gittikleri yerde sıcak ilgi ve sevgi seli ile karşılandıklarını belirten AK Başkan adayı Canpolat, 31 Mart akşamı inşaallah zaferin AK Partinin olacağını söylüyor.

Ev ziyaretlerimiz son ana kadar devam edecek

Seçim çalışmalarına ev ziyaretleriyle devam ettiklerini belirten Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Devteşti mahallemizde Yıldız ailesine ziyarette bulunduk. Yıldız ailesine ve mahalle sakinlerine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Devteşti mahallemizde Doğan ailesine ve mahalle sakinlerine de desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ev ziyaretlerimiz son ana kadar düzenli olarak devam edecek. Devteşti mahallemizde ziyaret ettiğimiz Kılıç ailesine de desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Hemşehrilerimizden AK Partiye oy vermelerini istedik

Fırsat buldukça geç saatlerde de olsa Seçim bürolarını da ziyaret eden AK aday Canpolat, “Seçim büromuza gelerek bizleri yalnız bırakmayan, değerli hemşehrilerime teşekkür ederiz. Bizde AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ün Seçim Bürosunu ziyaret ederek, hemşehrilerimiz ile bir araya geldik” diyerek ziyaretlerini sürdürdüklerini belirterek şöyle dedi;

TMMOB Ziraat Mühendisler Odası Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Şaka’yı ziyaret ettik. Hak-İş Hizmet-İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Seydi Eyyüpoğlu’nu ziyaret ederek, hasibal ettik. Sonrasında Buğday Pazarı Dernek Başkanı ve Esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Yerel seçimlerle ilgili istişare ettik. Bizi desteklemelerini, bir oyun bile çok değerli olduğunu ve seçimlerin önemini anlatıp destek istedik. Ulubatlı mahallemizde Mahalle Muhtarımız Fethi Kaya’yı ve vatandaşlarımızı da ziyaret ettik. Her gittiğimiz, ziyaret ettiğimiz yerde hemşehrilerimizden AK Partiye oy vermelerini istedik.”

4 yerel televizyonun ortak canlı yayın konuğu olduk

Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, akşamı da AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkan adayımız Mehmet Kuş ve Karaköprü Belediye Başkan adayı Metin Baydilli ile birlikte 4 yerel televizyonun ortak canlı yayın konuğu olduklarını ve yerel seçimlerin öneminden ve göreve geldiklerinde yapacakları hizmetlerden bahsettiklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.