banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Canpolat Vatandaşlara Ak Davayı Anlatıyor

Sabahın erken saatlerinde mahalle gezileriyle başlayan ardından esnaf ziyaretleri ile devam eden seçim çalışmaları kapsamında AK Başkan Adayı Canpolat, bir yandan esnaf gezilerini sürdürürken diğer yandan ilçe merkezi ve kırsalda ise ev toplantılarına devam ediyor.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ile birlikte ev gezilerine devam eden AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat,Şanlı ailesinin düzenlemiş olduğu ev toplantısında aile bireyleri ile bir araya geldi. AK aday Canpolat,” bu akşamda Şanlı ailesinin misafiri olduk. Bizlere ve AK Parti’ye göstermiş oldukları teveccüh için çok teşekkür ediyorum. Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Karakeçili ile birlikteyiz. Kendisi de ailesiyle birlikte AK Parti için hizmetlerin devamı için gayret gösteriyorlar”. Şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Karakeçili,” İlçe Başkanlığı döneminde tanıdığım, sevdiğim bir kardeşimizdir Mehmet Canpolat. Kendisine başarılar diliyorum”. Dedi.

64.DOST MECLİSİ TOPLANTISINA KATILDI

AK Aday Canpolat Ev ziyaretleri sonrasında dost meclisine katıldı. AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ile beraber dost meclisinde STK temsilcileri mahalle muhtarları ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.