banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Canpolat seçim çalışmalarını sürdürüyor

 Örnek bir Haliliye için son 5 gün

Seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerine devam ettiklerini belirten AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Coşkuyla bizi karşılayan Karşıyaka mahalle sakinlerine Demir ailesine ve Sakat ailesine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Seçimin önemini anlattık, kendilerini dinledik. Sorunları ve talepleri varsa söylemelerini istedik. Elimizden geldiğince destek olacağımızı belirttik. Gençlere yönelik istihdam projeleriyle örnek bir Haliliye için son 5 gün kaldığını hatırlatarak dua ve destek istedik” dedi.

Bölgedeki muhtarlarımız ve hemşehrilerimizle bir araya geldik

Kırsalda da çalışmalarına devam ettiklerini belirten AK Başkan adayı Canpolat, “Havşanlı kırsal Mahallemizdeyiz. ‪Belediye Meclis Üyesi adayımız Mahmut Ayniberk’in düzenlediği mitinge katıldık. ‪Desteklerinden dolayı Havşanlı kırsal mahalle sakinlerine teşekkür ederiz. Güçlü kırsal mahallesinde de Tammah aşireti Kanaat Önderlerinden ve Güçlü Mahalle Muhtarı Haçım Demir’in ev sahipliğinde bölgedeki muhtarlarımız ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Tammah aşiretine verdikleri bu güçlü destek için teşekkür ederiz. Osmanbey kırsal mahallemizde de ‪31 Mart yerel seçimlerin önemini anlatarak desteklerini istedik” diye konuştu.

Dua ve desteklerini esirgememelerini istedik

Dünya Avşarlar Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Salih Avşar ve yönetimini ziyaret ettiklerini belirten Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat,  ‪31 Mart yerel seçiminin önemini anlatarak desteklerini istediklerini, seçim çalışmaları kapsamında Devteşti Mahallesinde de esnaf ziyareti yaparak son 5 gün kaldığını, dua ve desteklerini esirgememelerini istediklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.