banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Canpolat Haliliyelilerin Gönüllerine Dokunuyor

31 Mart yerel seçimleri öncesinde partisine ve kendisine destek arayışını sürdüren AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, mahalle ve esnaf gezileri kapsamında ilçenin Bahçelievler Mahallesini gezdi.

Gençlerle, yaşlılarla ve bayanlarla görüşen onların dilek ve önerilerini dinleyen AK Başkan Adayı Canpolat, ilçeye ve mahalleye yönelik çalışmalarını aktardı ve iletilen sorunlara ilişkin çözümleri konuştu.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Gönül Belediyeciliği” düsturuyla yola çıkan AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat’a esnaf gezisi sırasında büyük ilgi gösteren Bahçelievler esnafı Canpolat’ı adeta bağrına bastı.

CANPOLAT ESNAFLA KAHVALTI YAPTI

AK Aday Canpolat, gezi sırasında uğradığı fide fırında fırıncı çalışanlarıyla beraber kahvaltı yaparak esnafın ilgisine daha samimi bir karşılık sergiledi. Esnafların yanı sıra caddede karşılaştığı gençlerle sohbet eden AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat gençlere yönelik çalışmalarını aktardı.

Göreve geldiği andan itibaren gerek ilçe belediyesinin yetkileri ile gerekse de Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile ilçede yapılması gereken projeleri bir bir hayata geçireceğini kaydeden AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat. “Bahçelievler Mahallesinde esnaflarımızı gezdik vatandaşlarımızla sohbet ettik. Esnafımıza hayırlı işler diledik. Onlarla zaten hep iç içeyiz. Sağ olsunlar daima bize destek oluyorlar. İnşallah onları mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.