banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi ak parti Urfa İbrahim Tatlıses ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim

Büyükşehir Belediyesinden Zabıta açıklaması

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:”Özel bir hastane önünde ‘Pamuklu Şeker ve Zehirli Gaz içeren sözde Uçan Balon’ satışının yapıldığı yönünde kurumumuza yine özel hastanenin yönetimi ve hastane güvenlik personelleri tarafından şikayet iletilmiştir. Şikayet üzerine olay yerine giden Zabıta ekiplerimiz, ilk bakışta küflü ve haşerelerin üzerinde olduğu hemen anlaşılan pamuklu şekerlere ‘İnsan Sağlığına Zararlı’ olduğu gerekçesiyle el koymuştur.

Yine yasal çerçeve gereği içerisinde zehirli gaz bulunduran sözde uçan balonlara da ‘İnsan sağlığına Zararlı’ olduğu gerekçesiyle el koymuştur. Zabıta ekiplerimiz daha önce de satıcılara sözde balon temini yapan kişilere yönelik emniyet ekipleri ile birlikte baskın yapmış ve merdiven altı şeklinde tabir edilen iş yerleri mühürlenmiştir. Tüm bu hassasiyetler dikkate alınarak olayın bir vatandaş tarafından görüntülenerek sosyal medyada yayınlanması üzerine söz konusu bilgilendirmeye gerek duyulmuştur.

Görüntülerden de anlaşılacağı üzere çocuğa yönelik ‘Pamuklu Şekerlere ve Sözde Uçan Balonlara’ el koymanın dışında hiç bir şekilde müdahale gerçekleştirilmemiştir. Tamamen insan sağlığını ön planda tutan denetim ve uygulamalarımızın devam edeceğini bildirir, olayın detayı hakkında bilgiler tüm kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Anahtar Kelimeler:
Zabıta
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.